Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2024 10:24

Φιλική ήττα του Αρη

Με καλά διαστήματα στην απόδοσή του, ο Άρης ηττήθηκε χθες (24/7) στην Ολλανδία στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε από την έναρξη της προετοιμασίας του από την Άλκμααρ με 2-1.


Οι Μπούρμεστερ (21’), Πενέτρα (67’) σκόραραν για την -πιο έτοιμη αγωνιστικά- ΑΖ. Ο Σαμόρα στο ενδιάμεσο (29’) πέτυχε το γκολ για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αστόχησαν σε πέναλτι στο 5’ με τον Σαβέριο.
Επόμενο τεστ για τον Άρη είναι απέναντι στην Ντόρντρεχτ (27/7, 16:00 ώρα Ελλάδας), το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

Οριστική συμφωνία του ΠΑΟ για Τετέ

Λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Γαλατασαράι για τον Τετέ κάνει ο Τούρκος δημοσιογράφος (που αποκάλυψε το θέμα Τερίμ) Γιατζίς Σαμπουντσούογλου, σημειώνοντας ότι αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Η συμφωνία για τον 24χρονο εξτρέμ θα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς.

 

Πρώην αθλήτρια μηνύει τον πρώην προπονητή της

Αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής κατήγγειλε με έτοιμη γραπτή μήνυση για απόπειρα βιασμού και ασέλγεια εις βάρος της πρώην προπονητή της.
Οι πράξεις για τις οποίες τον καταγγέλλει αφορούν την περίοδο 2017-18, ενώ στη μήνυσή της καταγγέλλει και άλλα περιστατικά που χρονολογούνται από την περίοδο του 2012, όταν ήταν ακόμη ανήλικη.
Ο προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα αδικήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους.
Η αθλήτρια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας και γυμναζόταν στην Αθήνα με τον εν λόγω προπονητή, ο οποίος είναι από τους πλέον γνωστούς στον χώρο της γυμναστικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass