Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 9:33

Εξι εισιτήρια στο Europa League

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Σήμερα είναι προγραμματισμένες και οι έξι επαναληπτικές αναμετρήσεις της πρώτης προκριματικής φάσης του Europa League 2024/25, που θα δώσουν τα ισάριθμα πρώτα εισιτήρια πρόκρισης.

Η 54η σεζόν αυτής της διασυλλογικής διοργάνωσης, 16η από τότε που μετονομάστηκε από Κύπελλο UEFA σε Europa League, και η πρώτη φυσικά με τη νέα μορφή, που σαν μεγαλύτερη αλλαγή της έχει την παρουσία ενός Ομίλου 36 ομάδων στην πρώτη της φάση, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών θα ολοκληρώσει τη διαδρομή της με τον τελικό στις 21 Μαΐου 2025, προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο στάδιο «San Mamés» στο Μπιλμπάο.
Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο τελευταίο χρονικό παιχνίδι (21:15), στο στάδιο «Ljudski vrt» στο Μάριμπορ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αναμετρηθεί (25/7 εντός και 1/8 εκτός) με τον Παναθηναϊκό στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων του α’ προκριματικού γύρου του Europa League και τα σκορ των πρώτων αγώνων έχουν ως εξής:
Λάπι-Βίσλα Κρακοβίας    2-0
Τόμπολ-Ρουζομπερόκ    5-2
Πάφος-Έλφσμποργκ    3-0
Ζίρα-Σερίφ Τιράσπολ    0-1
Κορβινούλ Χουνεντοάρα-Πάκσι    0-4
Μάριμπορ-Μπότεφ Πλόβντιβ    2-1

 

Στηρίζει Φασούλα ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Ε», η ομάδα του Παναθηναϊκού μπαίνει δυναμικά στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που θα γίνουν στις 15 Σεπτεμβρίου και αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Παναγιώτη Φασούλα.

 

Λήξη «συναγερμού» για Τολιόπουλο

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν έχει τελικά κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη δεξιά ωμοπλάτη ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις μετά από χτύπημα στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο. Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε ότι ο διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει υποστεί μια μικρού βαθμού θλάση, όπερ σημαίνει ότι θα επανέλθει σύντομα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Χθες, με την ομάδα να έχει ρεπό, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τσιάρας ταξίδεψε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τόσο τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι, όσο και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής.
Με το ταξίδι της Εθνικής να πλησιάζει, ο σκοπός αυτής της «χαρτογράφησης» είναι να ρυθμιστούν διά ζώσης όλες οι λεπτομέρειες της εκεί παρουσίας και διαμονής της με άμεση συνεννόηση με τους διοργανωτές.

 

ΕΠΟ: Πριμ 100.000 ευρώ στην Εθνική Γυναικών

Στη χθεσινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να επιβραβεύσει την Εθνική Γυναικών.
Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα καταβληθεί πριμ 100.000 ευρώ, ενώ σε κάθε παίκτρια θα παραδοθεί, ως προσωπικό δώρο, ένα tablet.
Η απόφαση αφορά την πορεία της Εθνικής Γυναικών στην προκριματική φάση του Euro 2025, η οποία συνοδεύτηκε με τον προβιβασμό της στη League B και τη συμμετοχή της στην πρώτη φάση των πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass