Οι παλαίμαχοι δεν ξεχνούν τη γλώσσα του ποδοσφαίρου

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2024 11:15

Tην ημέρα της Πεντηκοστής η σύγχυση των γλωσσών του Πύργου της Βαβέλ ξεπεράστηκε με την ενότητα μέσα από την αποδοχή της ποικιλίας γλωσσών και πολιτισμών που χάρισε ο Παράκλητος.

Οι απλοί, φοβισμένοι ψαράδες-μαθητές του Χριστού μεταμορφώθηκαν με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος σε θαρραλέους κήρυκες του Ευαγγελίου. Μπήκαν έτσι τα θεμέλια της ιστορικής πορείας της Εκκλησίας, που με το έργο της άρχισε σταδιακά να αγιάζει και να μεταμορφώνει τους ανθρώπους και την ιστορία του κόσμου.
Η μόνη γλώσσα που δε συγχέεται και δεν ξεχνιέται είναι αυτή του ποδοσφαίρου και αυτό φάνηκε στους αγώνες που έδωσε στην Αιδηψό η ομάδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Άψογη η φιλοξενία των παλαιμάχων της Βόρειας Εύβοιας, που ολοκληρώθηκε με τη φιλική αναμέτρηση που βρήκε νικητές τους παλαίμαχους της Βόρειας Εύβοιας με 2-1. Το γκολ του ΣΕΠ ο ποδοσφαιριστής-τραγουδιστής Γιάννης Μικερτζής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass