Η άνοδος χάθηκε στις λεπτομέρειες…

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2024 12:00

Πολύ καλές επιδόσεις που τους κατέταξαν στην έκτη θέση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας σημείωσαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μπόουλινγκ Λάρισας στους πανελλήνιους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες.

Αν και δεν ήρθε η άνοδος στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο ο Σύλλογος Μπόουλινγκ σημείωσε αξιοσημείωτες επιδόσεις, οιωνός ότι η άνοδος είναι θέμα χρόνου για την ομάδα της πόλης. Μέσα σε συνθήκες που δεν είχαν συνηθίσει αφού το τερέν είχε δύσκολο λάδωμα, οι παίκτες Στέφανος Πόρποδας, Αντώνης Παπάζογλου, Αποστόλης Ζάχος, Στέλιος Μεταλιός, Δημήτρης Ταργαζίκης, Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Χαρζάκας και ο αρχηγός της αποστολής Γρηγόρης Τσέλιος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χάνοντας την άνοδο στις λεπτομέρειες. Μιλώντας στην «Ε» ο Γρηγόρης Τσέλιος θα σημειώσει ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έκτη θέση που κατακτήσαμε στους πανελλήνιους αγώνες. Μέσα σε συνθήκες που δεν έχουμε συνηθίσει προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό, και δείξαμε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Με σκληρή δουλειά και στοχοπροσήλωση θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρισκόμαστε. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλα τα παιδιά του Συλλόγου, τον Βαγγέλη Τσιάντα για την πολύ σημαντική στήριξη που μας προσφέρει».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την άνοδο στην Α’ κατηγορία κέρδισαν οι ομάδες της Πάτρας και της Δάφνης Αθηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass