Τα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΛ

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2024 12:06

Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στα ζητήματα που υφίστανται στην ΑΕΛ, η οποία περιμένει να έχει αίσιο τέλος και το θέμα της αδειοδότησης, ώστε να πραγματοποιηθούν και άλλες σημαντικές μεταγραφές εκτός του Κρητικού.
Επαφές γίνονται με πολλούς παίκτες για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, αλλά οι κινήσεις είναι προσεκτικές, έτσι ώστε να γίνουν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.


Οι παίκτες με τους οποίους συζητά η διοίκηση, προέρχονται κυρίως από τον χώρο της Super League 2, αλλά παράλληλα θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα τμήματα υποδομής, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά και ευχής έργον είναι να συνεχίσουν την καινούρια αγωνιστική περίοδο να αναδεικνύονται ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.  
ΣΤΙΣ 9/7 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
- Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ.
- Επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες play off / play out Α΄ και Β’ Ομίλου, όπως αυτοί αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Στη Super League προβιβάστηκαν η ΠΑΕ Λεβαδειακός και η Athens Kallithea FC. Υποβιβάζονται στη Γ’ εθνική κατηγορία οι ΠΑΕ Κοζάνη, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Αιολικός, ΠΑΕ Ολυμπιακός Β’, ΠΑΕ Γιούχτας και ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’.
- Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Κ-19, όπως αυτή αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Πρωταθλήτρια της Κ-19 αναδείχθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
- Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024. Θα ακολουθήσει Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα, μεταξύ άλλων, την έγκριση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

APOSTOLOS_EYAGGELOY.jpg

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Κ-19
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου ως προπονητή της ομάδας νέων Κ-19.
Ο κ. Ευαγγέλου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και έχει εργαστεί με επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν στις ομάδες Κ-17, Κ-19 και Κ-20. Επίσης, στην Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας, Π.Ο.Ε., Δήμητρα Γιάννουλης, Αβέρωφ, Δαμασιακό, Μελιβοία και Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass