Κυριαρχία Νίκου Παγγέα στα Special Olympics 2024

ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2024 11:22

Τρία χρυσά κι ένα αργυρό μετάλλιο ήταν η συγκομιδή μεταλλίων για τον Νίκο Παγγέα, αθλητή της Παλαίστρας Λάρισας, στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics 2024.

Για άλλη μία χρονιά τα Special Olympics Hellas διοργάνωσαν το διάστημα 24-29 Μαΐου τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.
Βασικός στόχος του Οργανισμού είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες να βελτιώνουν συνεχώς τις αθλητικές τους ικανότητες και παράλληλα, να εξελίσσονται ψυχικά και κοινωνικά. Οι συμμετέχοντες/-ουσες αγωνίστηκαν με όλη τους τη δύναμη, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και βίωσαν πέντε μοναδικές ημέρες αθλητισμού και ένταξης.
Συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές και αθλήτριες, μαζί με τους προπονητές τους, από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Ουκρανία.
Στη φετινή διοργάνωση, οι αθλητές και οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε 4 επίσημα αθλήματα των Special Olympics, στην κολύμβηση, στο bocce, στον κλασικό αθλητισμό και για πρώτη φορά στη δυναμική άρση βαρών (powerlifting), αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε και ο αθλητής πάλης της «Παλαίστρας Λάρισας» Νίκος Παγγέας.
Ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στα τέσσερα στυλ του νέου αυτού αθλήματος, κατακτώντας τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο.
Ο σύλλογος συγχαίρει όχι μόνο τον αθλητή, αλλά και τους προπονητές του Νίκο Σωτηρίου (άρση βαρών) και Χρήστο Παγγέα (πάλη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass