Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2024 8:20

Εκλογές στον Φαλανιακό

Γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα πραγματοποιήσει ο Φαλανιακός την Τρίτη 11 του μηνός. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης ανακοινώνει ότι την Τρίτη 11/6/2024 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του συλλόγου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης για ανάδειξη νέας διοίκησης. Καλούνται να παραβρεθούν φίλοι και μέλη του συλλόγου, καθώς και όποιοι ενδιαφερόμενοι για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

 

Και φέτος beach football στην παραλία Αιγάνης

O Δήμος Τεμπών θα διοργανώσει και φέτος το καθιερωμένο επί σειρά ετών τουρνουά beach football στην παραλία Αιγάνης (Καστρί - Λουτρό), κατά το διάστημα μεταξύ 10-20 Ιουλίου 2024.
Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στην περιοχή «Αμμόλοφοι», ενώ οι ενδιαφερόμενοι να συγκροτήσουν ομάδα και να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπορούν να απευθυνθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου στον υπεύθυνο της διοργάνωσης Μιχάλη Ρούπα (τηλ. 6978-460804) ή στον υπεύθυνο του χώρου διεξαγωγής Απόστολο Ζαφείρη (τηλ. 6936-129779).

 

Στο Ντίσελντορφ η Εθνική

Στο Ντίσελντορφ και στην τελική ευθεία του μεγάλου φιλικού της με την οικοδέσποινα του EURO 2024 Γερμανία βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Ανδρών. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έφτασε χθες το απόγευμα στην πόλη της Βεστφαλίας, όπου τα μέλη της θα διαμείνουν ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/6, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) στο Borussia-Park του Μένχενγκλαντμπαχ. Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, οπότε θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ για το φιλικό με την Μάλτα στις 11 Ιουνίου (19:00) Ελλάδας στο Γκρόντιγκ.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έχει καλέσει τους Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Ιωαννίδη, Παυλίδη και Δουβίκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass