Επιστροφή Τ. Κρητικού στην ΑΕΛ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΟ; - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΪΔΑΝΟΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ - ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… γάμου. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή (επιστροφή…) του Λαρισαίου Τάσου Κρητικού που υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Πασχάλη Κάσσο (υπάρχει ενδιαφέρον της λαρισινής ομάδας) όπως τη σεζόν που τελείωσε στη Νίκη Βόλου.


Ο Τάσος Κρητικός είναι 29 χρονών και παίζει δεξί εξτρέμ. Ξεκίνησε από τους μικρούς της ΑΕΛ και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2013 πήγε στα Γιάννενα, για να επιστρέψει στην ΑΕΛ το 2015.
Το 2017 από τη λαρισινή ομάδα πήγε δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας και το 2018 στον Πανσερραϊκό.
Από το 2019 και μετά έπαιξε σε Ξάνθη, Δόξα Δράμας, ΝΠΣ Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου για να επιστρέψει μια ακόμα φορά στην ΑΕΛ.
Με τη λαρισινή ομάδα σε όλες του τις θητείες αγωνίστηκε μόλις 23 φορές, ενώ υπήρξε τρεις φορές διεθνής με την Κ-19.
Στο χρηματιστήριο αξιών ποδοσφαιριστών κοστολογείται στις 200.000 ευρώ.
Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Τάσος Κρητικός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της πόλης μου και στην ομάδα που με ανέδειξε πριν 12 ολόκληρα χρόνια. Επιστρέφω ξανά για έναν στόχο που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, όπως το κάναμε και το 2015. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση που μου δίνουν τη δυνατότητα να βοηθήσω στην προσπάθεια αυτή και εύχομαι ο κόσμος της Λάρισας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και στο τέλος να στεφθεί με επιτυχία».
Η ΑΕΛ έδειξε ενδιαφέρον για τον Μάναλη, τον οποίο διεκδικεί και ο Ηρακλής, αλλά και για τον Νίλι που τον διεκδικούν Καλλιθέα και Παναχαϊκή.
Σήμερα θα βρίσκεται στη Λάρισα ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης για να διδάξει σε επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου και αναμένεται να έχει συζήτηση με τη διοίκηση σχετικά με τη λίστα αποχώρησης και προσθήκης ποδοσφαιριστών που παρέδωσε.
Δεν αποκλείεται να έχουμε και διοικητικές προσθήκες…
Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο θα γίνει στις 29 Ιουλίου, ενώ η προετοιμασία θα γίνει επί ελληνικού εδάφους και σε τοποθεσία που για πρώτη φορά θα πάνε οι «βυσσινί».

 

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΪΔΑΝΟΥ
Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Μαϊδανός, ο οποίος με αφορμή την αποχώρησή του από τους «βυσσινί» μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… μετά από τέσσερα υπέροχα και απαιτητικά χρόνια ήρθε η ώρα να πω και εγώ το δικό μου αντίο σε αυτήν την ομάδα… θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, προέδρους και συμπαίκτες που είχα δίπλα μου και φυσικά τον υπέροχο κόσμο της Λάρισας που ήταν στο πλευρό μας πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα… εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει (γιατί φέτος δεν πήρε αυτό που της άξιζε) και να ανεβεί δικαιωματικά εκεί που πρέπει να είναι δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ 1… σας ευχαριστώ όλους και για όλα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass