Νίκη και 2η θέση για τον Απόλλωνα Λάρισας

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Προμηθέα (1-0)

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2024 11:14

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο της Κ-16 ο Απόλλων Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν του Προμηθέα με 1-0 και τερμάτισαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (υπερτερούν στην ισοβαθμία με τη Νίκη Μιχαήλ, γιατί έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια), κι έτσι στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσουν ως γηπεδούχοι τους Ατρόμητους/Θύελλα που κατέλαβαν την 3η θέση του 1ου Ομίλου.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 31’ ο Διονύσης Γιούγκα με δυνατό πλασέ μετά από κόρνερ του Σεφεριάδη. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και συγκεκριμένα στο 11’ ο Απόλλων Λάρισας με το μακρινό σουτ του Μιχαλόπουλου και στο 68’ ο Προμηθέας με το φάουλ του Φ. Τζιώρα.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Αν. Κοσμέτου με βοηθούς τον κ. Π. Ντελέζο και την κ. Αγ. Μπέη.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Π. Τζιώρας, Τσάρας, Β. Τζιώρας, Κοταρέλας, Φ. Τζιώρας, Αντωνούλης, Χαλιαμούρδας, Αρσενίου Β., Στεφανή, Νταναβάρας, Χρηστίδης (Αρσενίου Ορ., Ιόλη Αναστασίου, Παπακωνσταντίνου).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Δαμασουλιώτης, Μιχαλόπουλος, Γιούγκα, Καζαντζής Γ., Βλαχάκης, Σεφεριάδης, Ανδρέου, Κατσάνος, Γδούπας, Πλούμπης, Κωστόπουλος (Γκουτσίδης, Τσαχτσίρας, Σιάνι, Καζαντζής Αλ.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass