Αποφάσεις της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2014 21:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:22

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε χθες το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και συζήτησε - αποφάσισε για τρέχοντα του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θέματα.

Μεταξύ αυτών που αποφάσισε, είναι και τα ακόλουθα:

 

 

Αναβάλλεται η αγωνιστική

μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

 

Ύστερα από αιτήματα πολλών ομάδων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την αναβολή των αγώνων, όλων των πρωταθλημάτων, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (27 και 28 Δεκεμβρίου 2014).

 

Υποχρεωτική η «κάρτα πάγκου»

για τις ομάδες Β΄ και Γ΄ κατηγοριών

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπενθυμίζει για τελευταία φορά, την υποχρέωση που έχουν όλες οι ομάδες των β΄ και γ΄ κατηγοριών, να εκδώσουν «κάρτα πάγκου», είτε έχουν, είτε όχι επίσημο προπονητή ποδοσφαίρου.

Επειδή, μικρός αριθμός ομάδων των αναφερομένων κατηγοριών, δεν έχει ακόμη συμμορφωθεί με την απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι εκπρόσωποι τους, εντός των προσεχών ημερών να προσέλθουν στη Γραμματεία της Ένωσης για την έκδοση της «κάρτας πάγκο» (στοιχίζει 50 ευρώ) και σε αντίθετη περίπτωση, εφόσον γραφτεί στις παρατηρήσεις του Φ.Α. από τους διαιτητές η έλλειψη αυτής, θα κληθούν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής και θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα χρηματικά πρόστιμα.

 

Δεν θα συνεδριάσει αύριο

η Πειθαρχική Επιτροπή

 

Λόγω της τριήμερης απεργίας που έχουν κηρύξει οι Δικηγορικοί Σύλλογοι όλης της Χώρας, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, δεν θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη την εβδομαδιαία συνεδρίασή της, αφού τα 3 μέλη της συμμετέχουν στην απεργία.

 

Γίνεται γνωστό προς τους εκπροσώπους όλων των τοπικών σωματείων, ότι όσοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές και αξιωματούχοι έχουν αποβληθεί, για οποιονδήποτε λόγο, από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου, είναι τιμωρημένοι αυτοδίκαια εφόσον έχουν γραφτεί στο Φ.Α. για παράβαση που τιμωρείται και η χρησιμοποίησή τους (για τους ποδοσφαιριστές) στους αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου θα είναι αντικανονική.

 

Οι ποινές όλων των παραπάνω, θα επιβληθούν και θα ανακοινωθούν στη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής την επόμενη Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass