ΑΕΛ:

Περιμένοντας τις εξελίξεις…

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2024 11:45

Του Σωτ. Κέλλα
Καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής, όλοι θα ήθελαν να είχε συνδυαστεί με άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων είναι στη λύση των προβλημάτων της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Η συμμετοχή την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2 μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού η ομάδα θα αναγκαστεί να παίξει σε έναν όμιλο είκοσι ομάδων, που σημαίνει πολλές μετακινήσεις, αλλά κυρίως δυνατό έμψυχο δυναμικό.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει αδειοδότηση για τη νέα χρονιά ώστε να μπορεί να κάνει μεταγραφές.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι λήγουν πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που από τώρα θα πρέπει να αρχίσουν συζητήσεις για ανανέωση ώστε βασικοί ποδοσφαιριστές όπως Ηλιάδης, Πεντρόσο, Κώστας Παπαγεωργίου, να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.
Μέχρι τώρα οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για την παραμονή τους στην ομάδα, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει βιασύνη από αμφότερες τις πλευρές.
Από δω και πέρα θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαΐου οι προπονήσεις της ομάδας, ενώ περιμένουν τη συνέντευξη του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη που θα ξεκαθαρίσει λογικά τη θέση του για τη νέα χρονιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή πιθανότητα θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass