Ο ΝΟΛ Exalco ετοιμάζεται να γράψει ιστορία

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ (18.00) ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2024 11:15

Του Σωτ. Κέλλα
Τέσσερις νίκες μακριά από την Α1 Εθνική κατηγορία βρίσκεται ο ΝΟΛ Exalco που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και να παίξει για τρίτη φορά στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια.

Συγκεκριμένα οι μάχες της ανόδου ξεκινάνε σήμερα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό με πλεονέκτημα έδρας (προκρίνεται στα ημιτελικά όποια ομάδα φθάσει στις δύο νίκες), ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο ή τρεις, με τον νικητή των μονομαχιών Νηρέα Γέρακα-ΝΑΟ Κέρκυρας.
Η λαρισινή ομάδα είχε μια πολύ καλή κανονική περίοδο όπου πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διοργάνωση, παίζοντας σπουδαίο πόλο με τον Δημήτρη Μπλάνα να αξιοποιεί όλο το έμψυχο δυναμικό.
Τώρα πλέον στα πλέι οφ ο ΝΟΛ Exalco καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα ώστε να περάσει αρχικά το εμπόδιο του Ηλυσιακού με δύο νίκες.
Ο σημερινός αγώνας θα γίνει στις 18.00 στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας όπου η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας καλεί όλους τους Λαρισαίους να συμπαρασταθούν στη μεγάλη προσπάθειά της για να ξαναβάλουν τη λαρισινή υδατοσφαίριση στον χάρτη της Ελλάδας.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οι πρώτοι αγώνες των play off και των play out του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών διεξάγονται σήμερα Πέμπτη (4/4):
Αναλυτικά:

 

ΣΗΜΕΡΑ 4/4:
Play Off (Προημιτελικά):
15:00 Κολ. Ποσειδώνιο: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Διαιτητές: Σπύρος Αχλαδιώτης, Γιώργος Αγγελίδης. Παρατηρητής: Νίκος Αργυρός. Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης.
16:45 Κολ. Γέρακα: ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Ναταλία Μαρκοπούλου. Παρατηρητής: Μιχάλης Κουρέτας. Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης.
18:00 Κολ. Νέας Πολιτείας Λάρισας: ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ EXALCO - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Διαιτητές: Νίκος Μπουδραμής, Μαρία Δασκαλοπούλου. Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης. Αλυτάρχης: Δημήτρης Κατσιάμπας.
20:00 Κολ. “Αντ. Πεπανός” Πάτρας: ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Διαιτητές: Κώστας Κυράνης, Αλέξανδρος Χατζηγούλας. Παρατηρητής: Μίλτος Ελευθεριάδης. Αλυτάρχης: Κείμων Τασσόπουλος.
Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή (7/4) στις έδρες των σημερινών φιλοξενούμενων και οι τρίτοι (αν χρειαστούν) την Πέμπτη 11/4, στην έδρα των σημερινών γηπεδούχων. Στην επόμενη φάση (ημιτελικά) προκρίνονται οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες.

 

Play Out:
16:30 Κολ. Νίκαιας: ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
 Διαιτητές: Ανδρέας Μοίραλης, Αιγέας Παντελής. Παρατηρητής: Λευτέρης Γιαννέλλης. Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης.
20:45 Κολ. Χαλανδρίου: ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Διαιτητές: Μιχάλης Μπιράκης, Ανδρέας Κατσώνης. Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς. Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης.
Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή (7/4) στις έδρες των σημερινών φιλοξενούμενων και οι τρίτοι (αν χρειαστούν) την Πέμπτη 11/4, στην έδρα των σημερινών γηπεδούχων. Οι ομάδες που θα συμπληρώσουν 2 νίκες παραμένουν στην κατηγορία, ενώ οι ηττημένες υποβιβάζονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass