ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

Θα πάρουμε κάτι καλύτερο, αλλά και κάτι που δεν έχουμε!

ΜΕ ΠΕΝΤΡΟΣΟ ΚΑΙ ΗΛΙΑΔΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - Η ΑΕΛ ΑΓΝΟΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΕΝΑΛΤΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2024 11:07

Του Σωτ. Κέλλα

«Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Είναι κρίμα να έχουμε παίξει τόσο καλά, να μη μας δίνουν τρία πέναλτι και να υπάρχει ένα αποτέλεσμα μαγική εικόνα για μας».

Αυτά είπε μεταξύ των άλλων στους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης αναφερόμενος στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας προχθές στο Περιστέρι, όπου η λαρισινή ομάδα έχασε με 4-0 από τον Ατρόμητο Αθηνών και αποκλείστηκε από τη φάση των «8», σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα.
Σαν να μην έφθανε αυτό η ΑΕΛ θα στερηθεί στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό και των υπηρεσιών του Κώστα Παπαγεωργίου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που ο διαιτητής αντί να δώσει πέναλτι υπέρ της λαρισινής ομάδας έδειξε κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΛ για… «θέατρο».
Μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε χθες στην προπόνηση σε κάποιον ο Δερμιτζάκης «κάτι μου λέει ότι αρχίζουμε να είμαστε σε πόλεμο». Τι εννοούσε άραγε;
Οι φίλαθλοι εκτιμώντας την προσπάθεια των παικτών είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης που γύρισε η αποστολή από την Αθήνα  την υποδέχθηκαν και προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών ενόψει του αγώνα της Κυριακής.
Όταν κάποιος εξ αυτών ρώτησε τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη για τις μεταγραφές είπε: «Θα πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε και κάτι που δεν έχουμε».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν επαφές με δύο ξένους παίκτες, έναν στην επίθεση και έναν στα άκρα, ενώ για τον Ρόβα που έλυσε το συμβόλαιό του με την Καλαμάτα διαψεύσθηκε περιθώριο συνεργασίας μαζί του.
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στον Μακεδονικό χωρίς τον Κώστα Παπαγεωργίου, αλλά με τον Πεντρόρο και τον Ηλιάδη που ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν. Ο Πεντρόσο είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Ηλιάδης ψύξη στον λαιμό.
Πάντως από την απόδοση ορισμένων παικτών ξέχωρα από τα λάθη του διαιτητή Βάτσιου ο προπονητής δεν έμεινε ευχαριστημένος, αλλά αντιλαμβάνεται την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν μετά τις λάθος αποφάσεις.
Χθες η ομάδα έκανε προπόνηση παρά το ταξίδι, ενώ από σήμερα το μυαλό όλων βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

 

ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΙ
Μετά από έναν γύρο και κάτι, τη σεζόν 2023-2024, και συγκεκριμένα σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα Super league 2 (15 ματς) και Κύπελλο Ελλάδας (3 ματς), η ΑΕΛ δεν έχει πάρει ακόμα πέναλτι! Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης στον 1ο όμιλο, ο Λεβαδειακός έχει πάρει 4 πέναλτι (2 στη Super league 2 και 2 στο Κύπελλο), ο ΠΟΤ Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ Β’, η Κοζάνη, η Νίκη Βόλου έχουν κερδίσει 3 και ο Απόλλων Πόντου, ΑΕΚ Β’, Καμπανιακός και Μακεδονικός έχουν 1. Εκτός από την ΑΕΛ πέναλτι δεν έχουν κερδίσει Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιολικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass