ΑΕΛ

Χθες ρεπό, σήμερα δουλειά…

Ποιες οι λύσεις για την αντικατάσταση Κοσσονού - Υπέγραψε τη λύση συνεργασίας ο Σπύρος Ρούσης

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2023 12:11

Του Σωτ. Κέλλα

Οι παίκτες της ΑΕΛ τελείωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2023 και ετοιμάζονται για το 2024.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ σήμερα θα κάνουν κανονικά προπόνηση, όπως και αύριο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Η ΑΕΛ αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα ανάψουν προβολείς στο Ael Fc Arena, αφού ο αγώνας αρχίζει στις 16.00.
Μοναδικός απόντας, εκτός του γνώριμου Αργεντινού Σάρατε, θα είναι ο Κοσσονού, που είναι τιμωρημένος και θα υπάρχει αντικαταστάτης του στα πλάγια στην επίθεση όπου αγωνίζεται και θα είναι ένας μεταξύ των Νίνο ή Πεντρόσο αν παίξει στο αρχικό σχήμα ο Όγκμποε.
Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι παίκτες δεν μετακινήθηκαν για τις γιορτές (ακόμη και τα Χριστούγεννα που είχαν τετραήμερη άδεια), ενώ χθες αποχώρησε ένας από την ομάδα.
Αυτός είναι ο 21χρονος Σπύρος Ρούσης, που ήρθε ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα, αλλά, όπως μας είπε ο ίδιος…: «Στεναχωρήθηκα για έναν λόγο που δεν μπόρεσα να δείξω στον κόσμο της Λάρισας την αξία μου (σ.σ. αγωνίστηκε μόλις 24 λεπτά στην αναμέτρηση κυπέλλου ΑΕΛ-Τηλυκράτη Λευκάδας, 3-0). Η πόλη μού άρεσε, έκανα εξαιρετικούς φίλους και κάποιοι θα μου μείνουν αξέχαστοι. Σίγουρα τους ευχαριστώ, όπως και αρκετούς άλλους που με βοήθησαν σημαντικά».
Στο μεταξύ, εκτός των Πατράλη και Ρούση που αποτελούν ήδη παρελθόν, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ζήτησε να φύγει από την ομάδα, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία. Προφανώς επειδή η ομάδα δεν μπορεί να βρει άλλον παίκτη στη θέση του.
Για μεταγραφές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο, με εξαίρεση τις φήμες που κυκλοφορούν ότι θα μεταγραφούν στη λαρισινή ομάδα παίκτες από τον ΠΑΟΚ, αλλά διαψεύδονται από την ΑΕΛ. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι προ μηνός υπήρξε επίσκεψη κορυφαίων στελεχών στην Τούμπα.

 

ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ Β’ ΟΜΑΔΕΣ
Οι ομάδες Β’ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της Super League 2 και μόνο με απόφαση της ΕΠΟ μπορεί να αλλάξει αυτό. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ επιστρέφουν φέτος στη Super League 2, ωστόσο υπάρχει ένα θέμα με τη συμμετοχή των ομάδων Β. Το μίνι πρωτάθλημα αποφασίστηκε για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, παρόλο που στο Διοικητικό Συμβούλιο το καλοκαίρι είχαν εκφραστεί αρκετές απόψεις για τη συμμετοχή των ομάδων Β’ στη μάχη της ανόδου.
Οι ομάδες Β’ δεν μπορούν να προβιβαστούν, αλλά από φέτος μπορούν να υποβιβαστούν, όπως προβλέπεται στον κανονισμό, στο άρθρο 2 παρ. 9.
Για να μπορέσουν να οι ομάδες Β’ να παίξουν στα πλέι οφ, μιας και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό, θα πρέπει να εκδοθεί ειδική οδηγία από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να επιτραπεί, όπως και για κάθε θέμα που δεν ρυθμίζεται με σαφήνεια.
Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην προκήρυξη της Super League 2 για τη συμμετοχή των ομάδων Β’ στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass