Προκρίθηκε ο Αετός Μακρυχωρίου

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2023 12:01

Μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο Αετός Μακρυχωρίου επικράτησε της Αναγέννησης Ολύμπου με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.


Στο 4’ σε σουτ του Τζίκα Ίλντο η μπάλα πέρασε άουτ και στο 12’ ύστερα από τη σέντρα του Τζίκα Άσι και πάλι ο Τζίκα Ίλντο από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Στο 16’ ο Αετός Μακρυχωρίου άνοιξε το σκορ, όταν από ωραία σέντρα του νεαρού Δημήτρη Στάμου μέσα στην περιοχή ο Χρήστος Τσιντζιλώνης με πλασέ έκανε το 1-0.
Η Αναγέννηση Ολύμπου πίεσε και σε μία αδράνεια της άμυνας του Αετού στο 31’ ο Νότης Κολλάτος τροφοδότησε τον Άσι Τζίκα και αυτός με σουτ έκανε το 1-1  που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46’, σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ της Αναγέννησης, ο Τσιντζιλώνης μπήκε μέσα στην περιοχή, ο Γκαμπούρας έκανε το πρώτο σουτ, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, στην επαναφορά ο Νίκος Χύσα έκανε το δεύτερο σουτ και η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Αμέσως μετά στο 47’ ο Τσιντζιλώνης με δυνατό σου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1.
Στο 64’ ο Ρίτσι από πλεονεκτική θέση για την Αναγέννηση Ολύμπου δεν βρήκε δίχτυα, ενώ στο 68’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μπουλάρι, σε επέμβαση του Κώστα Τσικρίκη η μπάλα βγήκε κόρνερ.
Στο 77’ χατ - τρικ από τον Χρήστο Τσιντζιλώνη, αφού με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 88’ σε επέλαση του Τσιντζιλώνη που πέρασε όλη την άμυνα, σταμάτησε με τα πόδια την μπάλα ο Σουλιώτης.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κοντογιώργος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Νάκα, Στεργιακούλη.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Στάμος (62’ Μητσογιάννης Β.), Μπλάντας, Κοτρώτσιος, Μανωλόπουλος, Χουτεσιώτης, Λάλλας, Γκαμπούρας, Τσιντζιλώνης, Γκαμπέτας (80’ Μητσογιάννης Χ.), Χύσα (76’ Μπιτσαράς).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Περκέτσι, Τζιόλας (76’ Ζάχος), Καραβάνας, Σινάνι, Ρίτσι, Κολλάτος, Τζίκα Ι., Τζίκα Α., Μπουλάρι (82’ Χριστοδούλου), Κόγια (29’ Πουρλιώτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass