Η «ΔΙΑΣ-Σκαλωσιές» στηρίζει τον Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 12:00

Αρωγός στη φετινή μεγάλη προσπάθεια του Απόλλωνα Λάρισας είναι η «ΔΙΑΣ-Σκαλωσιές». Μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της στηρίζει εμπράκτως το έργο των «κυανολεύκων», που μέσα από τα υγιή πρότυπα του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου επενδύουν σε νέα παιδιά και προσπαθούν να αναδεικνύουν ταλέντα.


«Είναι χαρά μας που συμμετέχουμε σε μία νεανική προσπάθεια σαν αυτήν που κάνει το σωματείο του Απόλλωνα Λάρισας, που εκτός των άλλων υπάρχει και προσωπική ευαισθησία με τον συγκεκριμένο σύλλογο» επισήμαναν οι ιδιοκτήτες της «ΔΙΑΣ-Σκαλωσιές» κ. Χρήστος και Άγγελος Βράκας και πρόσθεσαν:
«Το να στηρίξουμε νέους ανθρώπους που συμμετέχουν στον αθλητισμό, όπως αυτό που κάνει ο Απόλλων Λάρισας, είναι στη φιλοσοφία της επιχείρησής μας και ειδικά όταν αυτό αφορά μικρότερες ηλικίες που εκεί διαμορφώνεται ο χαρακτήρας των παιδιών είναι το σημείο της φιλοσοφίας και ευαισθησίας της δικιάς μας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.
Ευχόμαστε στο σωματείο του Απόλλωνα Λάρισας να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία, αφού για μας αυτό θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία πέρα από την κατάκτηση οποιουδήποτε τίτλου».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Χρήστος Τερζούδης υπογράμμισε: «Είναι ελπιδοφόρο ότι μία εταιρεία σαν τη Δίας Σκαλωσιές, που είναι μια από τις μεγαλύτερες και συνεχώς αναπτυσσόμενη στο κλάδο της στην Ελλάδα συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνουμε με νέα παιδιά στον Απόλλωνα Λάρισας.
Έχουμε με τους ιδιοκτήτες τους κ. Χρήστο και Άγγελο Βράκα την ίδια φιλοσοφία να επενδύουμε σε νέα πρόσωπα, νέους ανθρώπους και στο νέο ξεκίνημα που κάναμε ως σωματείο να μπορούν να μας στηρίζουν τέτοιοι επιχειρηματίες.
Ευελπιστούμε τέτοιες εταιρείες πρότυπο να τις έχουμε κοντά μας συνεχώς και να γίνουν παράδειγμα και σε άλλους επιχειρηματίες της περιοχής, ώστε να στηρίξουν ομάδες που επενδύουν σε νέα παιδιά».
Τέλος ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας και επικεφαλής του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Βενέτης τόνισε:
«Επιχειρηματίες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και δείχνουν ευαισθησία στα νέα παιδιά είναι ευλογία για τον αθλητισμό, αλλά αποτελούν και ελπίδα για εμάς τους προπονητές ότι υπάρχει συναντίληψη πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας και στους αγώνες, για να μπορέσουν να διαπιστώσουν το επίπεδο που αρχίζουν και φτάνουν σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass