ΑΕΛ έτοιμη για όλα…

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.30, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2023 11:03

Του Σωτ. Κέλλα

Μια ΑΕΛ έτοιμη για όλα θα παρουσιαστεί σήμερα στο AEL Fc Arena, στις 15.30, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αθηνών του γνώριμού μας ως παίκτη Σάσα Ίλιτς (πήρε τη θέση ενός πρώην προπονητή της ΑΕΛ, του Κρις Κόουλμαν), στον πιο αγαπημένο θεσμό της λαρισινής ομάδας, όπου μετράει δύο κατακτήσεις τροπαίων και δύο ακόμα συμμετοχές σε τελικούς.
Η λαρισινή ομάδα θα παίξει ελεύθερα και ό,τι βγει… Δεν έχει στόχο το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά σ’ αυτό που αποσκοπεί είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν έρθει η πρόκριση, δεν θα πει… όχι. Άλλωστε, μέχρι τώρα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στο Πρωτάθλημα και γενικά επί ημερών Δερμιτζάκη είναι αήττητη.


Θα παίξει με έναν αντίπαλο που έχει να τον κερδίσει στην έδρα της από το… 2010, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού οι παραδόσεις δεν παίζουν ποδόσφαιρο.
Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής, σίγουρα θα έχει αλλαγές, αφού θέλει να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές ενόψει Πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ από το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο κέρδη μπορεί να έχει…
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης είναι οι: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Πλέγας, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Νίνο, Αντράντα, Κοσσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Οτορμίν, Ογκμπόε, Πεντρόσο, Μπρου και Βλιώρας.Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Με χθεσινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στο Μαζαράκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Καραμάνης, Καμαρά, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Τριμμάτης και Τζοβάρας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάρολ Αντζιέλσκι και Δημήτρης Τσακμάκης, που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ο Σάμουελ Φριντζόνσον (ασθενής) και οι Ουαζντί Κεσχρίντα, Γιώργος Τζαβέλλας, Λόρενς Ντε Μποκ και Πιέρ Κούντε για λόγους αποφόρτισης.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Δεκαπέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν επτά νίκες, οι φιλοξενούμενοι τρεις, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 24-12.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, γυμναστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Καβάλας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και ο Γιώργος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (Θεσσαλίας) και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ... ΒΛΕΠΕΙΣ
Αποφασίστηκε ομόφωνα χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.
Άλλες αποφάσεις:
* Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων.
* Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γ. Μαυρωτά, και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υπουργείο Αθλητισμού, ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
* Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ-19 Νέων για τις 14.01.2024.
Ο πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ…
Πάντως, οι συνδεσμίτες της ΑΕΛ είχαν κοινωνική αλληλεγγύη και δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες βοηθούν τον αδελφό ενός γνώριμου φιλάθλου-οπαδού που χρειάζεται χρήματα για εγχείριση λόγω ανευρύσματος στην καρδιά. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να καταβάλουν χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR7601103970000039767685124.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass