Στο +2 με εμφατική νίκη η Ανθούπολη

ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ ΜΕ 7-0 ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ «ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (0-0)

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 12:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τη μοναξιά της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΛ απολαμβάνει μετά από 9 αγωνιστικές η Ανθούπολη,

η οποία συνέτριψε τον Κίσσαβο Συκουρίου με 7-0 και εκμεταλλεύτηκε το 0-0 στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας χωρίς γκολ). Έτσι η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα απέκτησε προβάδισμα δύο βαθμών και οδηγεί πλέον την κούρσα του Πρωταθλήματος.
Εμφατική νίκη πέτυχε και ο Π.Ο. Ελασσόνας με 6-0 επί της Πελασγιώτιδας, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης σταμάτησε το επί επτά αγωνιστικές αήττητο σερί του Δωτιέα, κερδίζοντας στην Αγιά με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0).
Άνετη επικράτηση του Απόλλωνα Λάρισας στο Αργυροπούλι, ο οποίος μέσα σε έξι λεπτά στο α’ ημίχρονο «κλείδωσε» τη νίκη με 3-0 επί της τοπικής Δόξας, ολική ανατροπή στα Βούναινα, όπου το Μαυροβούνι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κέρδισε τελικά με 3-2 τον Δαμασιακό και τον ανάγκασε σε ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ ο Όλυμπος Γόννων πέρασε από το Δασοχώρι κερδίζοντας τον Φαλανιακό με 2-0.
Τέλος, πολύτιμη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων που νίκησε με 4-1 τον Ατρόμητο Αγ. Αναργύρων στο γήπεδο Αμπελιάς.
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση έχει ως ακολούθως:

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ    7
ΣΥΚΟΥΡΙΟ    0
Διαστάσεις θριάμβου έδωσε στη χθεσινή της νίκη επί του Κισσάβου Συκουρίου η Ανθούπολη, η οποία επικράτησε με 7-0 και πέρασε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.
Το παιχνίδι αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο για τους «βυσσινί», που δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, χάνοντας επιπλέον ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μούτσα (8’), Βλαχάκης (44’), Κωστούλας (53’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μούτσα), Αναγνώστης (74’), Κουβελάς (87’, 89’) και Τσάτσος (90’+1’).
Σε ό,τι αφορά τον Κίσσαβο που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 3-0 και είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές, κυρίως από στημένες φάσεις με τους Αγγελή και Κουλουκτσή, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.
Διαιτητές: Δεληγιάννη, Δίχρης, Ντανταλής.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας-Κ. Μαντζιώκας): Ντιντής, Τσάτσος, Λάιος, Πανταζής (76’ Μαριγκούδης), Καραμπούζης, Σέσι, Μούτσα (76’ Καραλούλης), Βλαχάκης (71’ Καραγιάννης), Αργύρης (59’ Αναγνώστης), Κουβελάς, Κωστούλας (71’ Καρατζούκος).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Ντιντής, Τζιούρας, Τριανταφύλλου (76’ Τόπης), Σβερκούλης, Κότσιας, Μαλάκος (46’ Τσίκος), Κορδέλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    0
Ηρακλής Λάρισας και Οικονόμος Τσαριτσάνης μοιράστηκαν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας, σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί να μην επιτεύχθηκε γκολ, αλλά γενικά ο ρυθμός ήταν εντυπωσιακός με ορισμένες αξιόλογες στιγμές και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά στο ματς και απείλησε με τους Ζιώγα (4’, 20’) και Γαργάλα (40’), ενώ ο Οικονόμος απάντησε στο 30’ με τον Κατσαντώνη και στο 44’ με τον Σεμερτζίδη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Δραχαλίβα (57’) και Αυλογιάρη (60’), ενώ ο Ηρακλής προσπάθησε να βρει το γκολ στο 82’ με τον Ζιώγα, στο 86’ με τον Ζαχαρούλη και στο 88’ με τον Δραγατσίκη. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στις καθυστερήσεις (90’+3’) με τον Ντούφα για λογαριασμό του Οικονόμου.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες μετά από μία τριετία και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο 2020, όποτε συνυπήρχαν στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Διαιτητές: Τσιοφλίκη, Μάνος, Δεδικούσης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Πατσιαντζής (51’ Ράμα), Παπαστόγιας, Γαργάλας, Ζιώγας, Καμέας (56’ Βέλας), Ζαχαρούλης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (76’ Ηλ. Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Γκόλτσιος (59’ Δριστέλας), Αθανασούλης, Τσούτσας (76’ Nτούφας), Κατσιαντώνης, Σεμερτζίδης, Ματούλας, Στ. Δραχαλίβας (59’ Γκαραλιάκος).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    6
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    0
Εύκολη νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε και ο Π.Ο. Ελασσόνας με 6-0 επί της Πελασγιώτιδας. Τα γκολ για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα πέτυχαν οι Μουλτσιάς (8’), Μπούσιας (42’), Κουκούλης (65’, πέν.), Κωνσταντινίδης (70’), Τσιάκος (75’) και Γκαμπέτας (90’+3’).
Ο Π.Ο.Ε. είχε και δύο δοκάρια με τους Καραμούλα (25’) και Καραγκούνη (40’).
Διαιτητές: Κοσμάνος, Μίχος, Παραφέστας.
Π.Ο.Ε. (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος (74’ Πέρπερας), Μπούσιας, Κορτσάρι (74’ Γκανάτσιος), Λαγός, Κριεζής, Ζαγκλιαβός, Γκαμπέτας, Καραγκούνης (46’ Κουκούλης), Μουλτσιάς (70’ Τσιπλικιάρης), Τσιάκος, Καραμούλας (60’ Κωνσταντινίδης).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σπ. Ευαγγέλου): Μαστροδήμος, Γκρίμπας (70’ Κακαγιάννης), Λελελλάρι, Παπακώστας Αθ., Γελαλής, Παπακώστας Ηλ., Οσμάνι, Φασούλας (46’ Μανακούσιος), Κωστής (60’ Πετράκης), Χριστοδουλάτος (85’ Τζίκας), Κουσιώρας (60’ Καργιώτης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    1
Με «δράστη» τον Γκαλμπογκίνη που «χτύπησε» στις καθυστερήσεις του αγώνα (90’+3’), ο Σμόλικας Φαλάνης έφυγε νικητής από την Αγιά, κερδίζοντας τον Δωτιέα με 1-0.
Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις δικές τους καλές στιγμές, χωρίς, όμως, να μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 73’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικολακούλης και οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν.
Έτσι, στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από ασίστ του Πατσή ο Γκαλμποκίνης βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (0-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο 86’ ο Δωτιέας άγγιξε το γκολ με τον Πασχαλίδη, αλλά η ενέργειά του δεν απέδωσε καρπούς.
Διαιτητές: Σούλης, Νίκζας, Σκριάπας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσιος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Ντελής Δ., Τσακάλι, Νικολακούλης, Φουρίκης (67’ Πασχαλίδης), Ντακούλας, Φουκαλάς (53’ Μάντσε), Λαβαντσιώτης, Γκουντίκας
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης, Πατσής, Τάφα (60’ Νερπιέτρι), Πολύζος, Αλατάς, Γούτος Ν. (60’ Πόνηρος), Χριστακέας, Χατζούλης (75’ Φούντογλου), Γκιόνα (80’ Κατσάρας), Γκαλμποκίνης, Κακαβίτσης.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.    3
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Λάρισας για να πάρει τη νίκη μέσα στο Αργυροπούλι κόντρα στην τοπική Δόξα με 3-0. Οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και «καθάρισαν» το παιχνίδι μέσα σε έξι λεπτά.
Το σκορ άνοιξε στο 35’ με σουτ και έκλεισε στο 41’ με πλασέ ο Σιάτρας, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 37’ ο Θ. Γερεντές με σουτ.
Διαιτητές: Κουκούλης, Γκόγκος, Βαλιώτης Ι.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Μπουρονίκος, Καραμπάλιος (70’ Κάσα), Κίτσος Π., Τσιρογιάννης, Δασκαλόπουλος, Κίτσας, Καλογιάννης (55’ Λέκα), Γκάτης, Σακοράφας, Κίτσος Δ., Βογιατζής Ν. (55’ Τσιάγκος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Βιλανάκης, Μπόρος, Μπαγιώτας, Νικολακούλης (60’ Μεταξάς), Σκούπρας, Διβανές, Μπουκουβάλας, Σιάτρας (70’ Κούρτι), Τσιούτσιας (60’ Χατζηλιόντας), Τσαπατόρης (65’ Τεμιρτζόγλου), Γερεντές Θ. (60’ Χατζής).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    4
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    1
Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος επικράτησε των Αγ. Αναργύρων με 4-1.
Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και απείλησαν τον αντίπαλό τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για να φτάσουμε στο 45’, όταν τελικά ο Κερμελίδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.
Στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές στιγμές, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες για να φτάσουμε στο 60’, όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου (υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αχιλλέα), το οποίο αξιοποίησε ο Παιδής ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων ο Κρικώνης (61’) με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1, ενώ στο 75’ ο Γκουγκουλιάς με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 για τον Αχιλλέα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Κερμελίδης.
Διαιτητές: Δημεράς, Κοτούμπας, Κοντογιάννης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τ. Μπεριτζάς): Γεωργαντζάς (88’ Σουλιώτης), Ποτόσογλου, Γκουγκουλιάς, Γιαννακός (65’ Μπρόσκα), Δημολιός, Αετόπουλος, Γκατζουλής (80’ Καρβούνης), Παπακωνσταντίνου (88’ Μπασδάνης), Κρικώνης (65’ Κουρτεσιώτης), Σταμπουλής, Κερμελίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Σβάρνας, Περήφανος (67’ Πλατής), Κατσογιάννης (60’ Τζίκα), Παναγιώτου, Αντωνίου, Ροκάς, Τσινούδης (76’ Φάρα), Νούσιος, Δοξαριώτης (46’ Τζεμολάρι), Παιδής, Φυτιλής (67’ Νούσιας).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    3
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    2
Εντυπωσιακή ανατροπή σημειώθηκε στα Βούναινα, όπου το Μαυροβούνι ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 και πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Δαμασιακό. Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από τρεις σερί νίκες ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 23’ ο Λέτσιος με εντυπωσιακό σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας έγραψε το 0-1, ενώ στο 60’ ο Τέγος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι τυπικά γηπεδούχοι ανασυγκρότησαν τις δυνάμεις τους και στο 72’ μείωσαν σε 1-2 με το φάουλ του Ακριβόπουλου, ενώ στο 88’ ο Αρχοντούλης με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, για να φτάσουμε στο 90’+2’, όταν ο Πράπας με πλασέ μετά από ασίστ του Μπέτση διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Ο σκόρερ, όμως, αποβλήθηκε στη συνέχεια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ακρίβος, Μπλιώνας, Μπασινός.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Πιτσίλκας (41’ λ.τ. Μπάγκας Δ.), Αρχοντούλης, Σταυροθεόδωρος, Λιλολάρι, Μπετσής, Λάλλος, Ακριβόπουλος, Κυριακίδης, Πράπας, Εμμανουήλ.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (81’ λ.τ. Μπακαΐμης Στ.), Καρακάνος, Φουρτούνας, Τσάτσος, Τσιάλτας, Λέτσιος, Δεληχάς (68’ Λούτσος), Τσατσελάρι.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0
ΓΟΝΝΟΙ    2
Όρθιος στο γήπεδο Δασοχωρίου ο Όλυμπος Γόννων, ο οποίος επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας με 2-0 τον Φαλανιακό. Οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν πολλές ευκαιρίες, σκόραραν με τους Γελαλή στο 24’ (ατομική ενέργεια και πλασέ) και Κόκρα στο 69’ (με κοντινό σουτ).
Διαιτητές: Σκάρπας, Νάκας, Καραθάνος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης (60’ Χριστοδουλόπουλος), Πάνου, Πανταζής, Σούλι, Μπαλαής, Καρακίτσιος, Ντανίκας (60’ Χοτάι), Αντωνόπουλος (85’ Μάρκου), Κωστόπουλος (70’ Αλατάς), Ιωαννίδης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές, Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Σερίφης, Μπούμπουλης Β., Αλεξίου, Γελαλής, Λιόγκας (60’ Κίτσιος), Αθανασιάδης (60’ Κολτσίδας), Κόκρας (78’ Γκαραβέλας).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαυροβούνι-Δαμασιακός    3-2
Φαλανιακός-Γόννοι    0-2
Αργυροπούλι-Απόλλων Λάρ.    0-3
Π.Ο. Ελασσόνας-Πελασγιώτιδα    6-0
Ανθούπολη-Συκούριο    7-0
Ηρακλής Λάρ.-Οικονόμος    0-0
Αχιλλέας Φ.-Αγ. Ανάργυροι    4-1
Δωτιέας Αγιάς-Σμόλικας    0-1
Παναγροτικός-Ιπποκράτης    0-3 (ά.α.)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/11, 15:00)
Φαλανιακός-Μαυροβούνι
Δαμασιακός-Αργυροπούλι
Γόννοι-Π.Ο. Ελασσόνας
Απόλλων Λάρ.-Ανθούπολη
Πελασγιώτιδα-Ηρακλής Λάρ.
Συκούριο-Αχιλλέας Φ.
Οικονόμος-Δωτιέας Αγιάς
Αγ. Ανάργυροι-Παναγροτικός (3-0 ά.α.)
Ιπποκράτης-Σμόλικας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ανθούπολη    28-3    23
Οικονόμος    18-5    21
Π.Ο. Ελασσόνας    22-6    21
Σμόλικας    17-8    21
Απόλλων Λάρ.    15-5    17
Μαυροβούνι    12-6    17
Ηρακλής Λάρ.    16-10    16
Γόννοι    14-10    16
Δωτιέας Αγιάς    9-5    13
Δαμασιακός    11-14    11
Συκούριο    13-15    10
Αχιλλέας Φ.    12-15    10
Φαλανιακός    9-17    8
Αργυροπούλι    8-22    7
Αγ. Ανάργυροι    10-16    7
Ιπποκράτης    10-25    6
Πελασγιώτιδα    6-21    5
*Ο Παναγροτικός αποβλήθηκε από το Πρωτάθλημα.

 Ο πίνακας των σκόρερ

Εντείνεται η μάχη στον πίνακα των σκόρερ με τον Τιάκο του Π.Ο.Ε. να οδηγεί σταθερά την κούρσα, έχοντας 8 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ στη δεύτερη θέση με δύο λιγότερα πέρασε ο Κουβελάς της Ανθούπολης. Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις:
8 γκολ: Τσιάκος (Π.Ο.Ε.).
6 γκολ: Κουβελάς (Ανθούπολη).
5 γκολ: Κωστούλας (Ανθούπολη), Ζιώγας (Ηρακλής Λάρ.), Πράπας (Μαυροβούνι).

Διαμαρτυρία του Μ. Αλέξανδρου Χαλκιάδων για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΛ ζητώντας την εξαίρεση των διαιτητών Χήτο και Τσένο εξέδωσε ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων κ. Ζαχόπουλος Ιωάννης, έχοντας πολλά παράπονα από τους δύο διαιτητές στην αναμέτρηση με τον Θερμαϊκό Στομίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η «ομάδα των Χαλκιάδων υπέστη αλλοίωση αποτελέσματος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε, για μία ακόμα φορά αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε εξαίρεση των δύο διαιτητών του αγώνα μας με τον Θερμαϊκό Στομίου τους Χήτο και Τσένο, διότι τους θεωρούμε υπεύθυνους διά την αλλοίωση του αποτελέσματος στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να χάσει η ομάδα μας. Και να γνωρίζετε κ. Πρόεδρε ότι άμα δεν κάνετε κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση, θα ψάχνετε για παράγοντες!».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass