Το ντέρμπι πήγε… Δευτέρα

*ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΕΛ *ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΥΝΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2023 12:03

Του Σωτ. Κέλλα
Μόνο το πανάρχαιο Μαντείο του Τροφωνίου θα μπορούσε να είχε προβλέψει τη μετάθεση του αγώνα Λεβαδειακού-ΑΕΛ για το Πρωτάθλημα της Super League 2 από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, όποτε είχε αρχικά προγραμματιστεί, για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και όσοι Λαρισαίοι είχαν αποφασίσει να εκδράμουν Σαββατοκύριακο στην πόλη της Βοιωτίας, ας ξεχάσουν την παρακολούθηση του αγώνα, τον Παρνασσό και την Κωπαΐδα...(αλλά και το σουβλάκι Λειβαδιάς...).


Ο αγώνας θα γίνει καθημερινή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει λόγω καθημερινής εργάσιμης μέρας μεγάλη προσέλευση Λαρισαίων φιλάθλων και ο αγώνας θα γίνει σε περιβάλλον άδειων κερκίδων.
Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προέδρου της διοργανώτριας, κ. Μαρτσούκο, για τον οποίο αναφέρει ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής. Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Είστε συστρατευόμενος στα συμφέροντα του Λεβαδειακού; Όλα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή είναι πρωτόγνωρα, καθώς ουδέποτε πραγματοποιείται ημερολογιακή αλλαγή αγώνος χωρίς τη συναίνεση των αντιπάλων.
Τα ανωτέρω καθιστούν τον κ. Μαρτσούκο υπόλογο των πράξεών του και απόλυτο σύμμαχο και υπηρέτη των συμφερόντων της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Η πρακτική του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» που ο απαίδευτος κ. Μαρτσούκος εισαγάγει, έχει προ αμνημονεύτων χρόνων απαξιωθεί από το σύνολο του πολιτισμένου κόσμου και δεν συνάδει με το «ευ αγωνίζεσθαι».
Διερωτόμαστε πώς επιδείξατε τόσο μεγάλο ζήλο για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του εν λόγω αγώνος και ανακοινώσατε την αλλαγή αυτή χωρίς να λάβετε υπόψη καν την απάντησή μας.
Ο κ. Μαρτσούκος και το προεδρείο επιβάλλουν με κάθε τρόπο και από την αρχή του Πρωταθλήματος τη διευκόλυνση της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ενώ οι επιδόσεις τους για όλα τα σοβαρά και θεσμικά θέματα, που αφορούν στις συμμετέχουσες στη διοργάνωση ΠΑΕ, είναι μηδενικές, καθότι η ανικανότητα είναι διάχυτη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει αυτές τις αποφάσεις και εδώ και πολύ καιρό έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Διοίκηση της Super League 2 για τις άστοχες ενέργειές της, αλλά κυρίως για την αδράνειά της σε φλέγοντα θέματα της κατηγορίας, που την καθιστά άχρηστη και κυρίως ανυπόληπτη σε ζητήματα, όπως τα τηλεοπτικά (ΕΡΤ), τα bonus τηλεοπτικών δικαιωμάτων περσινής περιόδου, το ποσοστό στοιχήματος (κρατική επιχορήγηση), οι λοιποί χορηγοί, και με αυτόν τον τρόπο το Προεδρείο και το Δ.Σ. της Super League 2 γίνεται μέλος της τρόικας σκοτεινών συμφερόντων, που σκοπό έχει τη μη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και της κατηγορίας.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κινηθεί νομικά και για την καταχρηστική αυτή απόφαση, τόσο κατά του προέδρου της SL2, Πέτρου Μαρτσούκου, όσο και οποιουδήποτε άλλου προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας και να υποβαθμίσει την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της κατηγορίας.
Στην επόμενη συνεδρίαση της SL2 (όποτε κι αν την ορίσετε), η ομάδα μας θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου και θα διεκδικήσει νομικά ό,τι δικαιούται.
Σας καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξετε την απόφασή σας χωρίς να καθιστάτε τον εαυτό σας πειθήνιο όργανο των σκοτεινών παράκεντρων».
Πάντως, το προλαμβάνειν καλύτερο του... θεραπεύειν...
Επίσημα ο αγώνας άλλαξε ημερομηνία λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα, ενώ απορία προκαλεί ότι την ίδια μέρα υπάρχει εκδήλωση βράβευσης προπονητών και ποδοσφαιριστών του ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών – Ποδοσφαιριστριών).
Από κει και πέρα αγωνιστικά ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και πλην του μόνιμα τραυματία Σάρατε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου και η 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου για τη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στις 15:00, την αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Super League 2, ανάμεσα στο Λεβαδειακό με την ΑΕΛ, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Δείτε αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Super League 2.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Αναλυτικά η 11η αγωνιστική:
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
15:00, ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΕΚ Β’
Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023
12:30, Αιολικός – Καμπανιακός
15:00, Μακεδονικός – Απόλλων Πόντου
15:00, Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου
Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023
15:00, Λεβαδειακός – ΑΕΛ
Ρεπό: Κοζάνη, ΠΑΟΚ Β’
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Αναλυτικά η 9η αγωνιστική:
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
15:00, Καλλιθέα – Τηλυκράτης Λευκάδας
15:00, Ιωνικός – Παναθηναϊκός Β’
Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023
15:00, Χανιά – Αιγάλεω
15:00, Παναχαϊκή – Διαγόρας Ρόδου
15:00, Ηλιούπολη – Γιούχτας
17:00, Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass