Δύο μετάλλια κατέκτησαν παλαιστές της ΕΑΛ Πήγασος

*ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2023 12:05

Το Σαββατοκύριακο 18-19/11 διεξήχθη στην Προσοτσάνη της Δράμας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-13 και Κ-11 της ολυμπιακής πάλης. Το τμήμα πάλης της ΕΑΛ συμμετείχε με 4 αθλητές που συνόδεψε ο προπονητής του τμήματος Πέτρος Κρίκης. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, οι νεαροί παλαιστές της ΕΑΛ κατέκτησαν δύο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.


Πιο συγκεκριμένα, στην ηλικία των Κ-13 ο Ζήδρος Αριστείδης στα 60 κ. στο στυλ της ελευθέρας, μετά από επιβλητική εμφάνιση και νικώντας δύο αντιπάλους του από το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας, όπου τελικά ηττήθηκε με 12-2 από τον περσινό πρωταθλητή Δαβάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, κατακτώντας τη 2η θέση.
Στην ίδια κατηγορία των 60 κ. της ελευθέρας αγωνίστηκαν και άλλοι δύο νεαροί παλαιστές της ΕΑΛ, ο Οικονόμου Αθανάσιος – Χρυσοβαλάντης, που από απειρία έχασε (στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με 6-5) την πρόκριση στα προημιτελικά. Όπως και ο Καραφύλλης Ηλίας, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον «Αχιλλέα» Τυρνάβου, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από πολύ καλή εμφάνιση στον μικρό τελικό της κατηγορίας. Αρχικά ο Καραφύλλης έχασε από τον μετέπειτα πρωταθλητή Δαβάκη, ενώ στη συνέχεια στη μάχη των ρεπεσάζ αγώνων, πραγματοποιώντας δύο νίκες, κατέκτησε τελικά την 3η θέση και το πρώτο του μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Την πρώτη του εμφάνιση αφήνοντας καλές εντυπώσεις για το μέλλον πραγματοποίησε, επίσης, και ο Παπαδημητρίου Παναγιώτης στα 67 κ., που παρότι προσπάθησε, δεν τα κατάφερε τελικά να πλασαριστεί στα μετάλλια, κάνοντας δύο ήττες στη φάση των προκριματικών γύρων.
Η χρονιά για το τμήμα πάλης κλείνει απόλυτα επιτυχημένα, καθώς άλλα δύο πανελλήνια μετάλλια προστέθηκαν στη συλλογή των παλαιστών της ΕΑΛ Πήγασος, φτάνοντας συνολικά τα 10 σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, εκ των οποίων ένα παγκόσμιο χάλκινο και ένα αργυρό σε Βαλκανικούς αγώνες.
Το Δ.Σ. της ΕΑΛ και ο Πρόεδρος συγχαίρουν τους παλαιστές για τις νέες επιτυχίες, εύχονται σε όλους καλή δύναμη και υγεία και νέες νίκες και μετάλλια στο μέλλον.
Υπενθυμίζεται, για όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της ολυμπιακής πάλης, ότι το τμήμα πάλης της ΕΑΛ Πήγασος συνεχίζει να πραγματοποιεί κανονικά της προπονήσεις του στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων στο Αλκαζάρ, καθημερινά, από τις 7.30 το απόγευμα, ενώ μπορούν να επικοινωνούν και με τα τηλέφωνα του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass