Κληρώνει σήμερα για την ΑΕΛ στο Κύπελλο

*ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΚΙΑ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2023 12:52

Με καλεσμένο τον Λαρισαίο Κώστα Χαλκιά θα διενεργηθούν σήμερα και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο President (αίθουσα Europa A) οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας από τη φάση των «16» έως και τον τελικό.
Ο πρώην γκολκίπερ του Τοξότη Κώστας Χαλκιάς έχει αναδειχτεί Κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την Εθνική Ομάδα στην Πορτογαλία. Η διαδικασία θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube.
Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Καλλιθέα, Βόλος, Κηφισιά, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο εκκρεμότητες που αφορούν ζευγάρια των οποίων οι αγώνες αναβλήθηκαν και περιμένουμε να διεξαχθούν.
(Πανθρακικός - Γιούχτας) - Ατρόμητος
(Λεβαδειακός - Αιολικός) – Λαμία.
ΑΝΑΘΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Η ΕΠΟ ανέβαλε τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω των δικαστικών υποθέσεων που εκκρεμούν από τους προηγούμενους γύρους.
Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τους αγώνες Πανθρακικός-Ιωνικός και Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας, για το μέλλον των οποίων θα αποφανθούν τα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας.
Να θυμίσουμε πως η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο διάστημα από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα οριστούν, κι ενώ σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των «16» έως τον τελικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass