Δύσκολο ματς με τη Θύελλα Κατσικά

*ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ *ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2023 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μπορεί να γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο η Α.Ε. Κιλελέρ στο στάδιο Αλκαζάρ από την Αναγέννηση Άρτας με 1-0, όμως βλέπει μπροστά και το ευχάριστο είναι πως παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.


Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα κατακτώντας τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ είχαν και κόντρα και τη διαιτησία του κ. Τασσιόπουλου από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.
Όμως, η λαρισινή ομάδα βλέπει μπροστά και πλέον κοιτά τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η ομάδα της Θύελλας Κατσικά, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στα Γιάννενα.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα και για τις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας, σε δηλώσεις που έκανε, επισήμανε τα εξής:
«Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι στον αγώνα με την Άρτα, αλλά πάντα στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να βλέπουμε αισιόδοξα τη συνέχεια.
Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Κατσικά στα Γιάννενα και μπορώ να πω πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, γενικά ένας σοβαρός αντίπαλος, που προέρχεται από μια εκτός έδρας ισοπαλία στη Νέα Αρτάκη.
Θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, μέχρι τώρα πάμε αρκετά καλά και το γεγονός πως βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντικό.
Όμως, βλέπουμε πως όλες σχεδόν οι ομάδες είναι ισοδύναμες και τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ.
Το ότι σε έξι παιχνίδια έχουμε ως απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες είναι πολύ σημαντικό, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και οφείλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δουλεύουμε και να προσπαθούμε.
Επίσης, η μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης καλό είναι να στηριχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό και θέλουμε περισσότερο κόσμο στο Αλκαζάρ».
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, και στο πλαίσιο της προπόνησης θα διεξαχθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-19 της ΑΕΛ στο γήπεδο της Χάλκης και ο Κώστας Κατσάρας θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Μπαρούτας, που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό, αλλά και τα νέα παιδιά της ομάδας.
Σημειώνεται πως απών από τον αγώνα με τη Θύελλα Κατσικά θα είναι ο Τσακίρης, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο (έσω πλάγιο) και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
6 ΓΚΟΛ: Τσιμέλι (Ζάκυνθος)
5 ΓΚΟΛ: Αλεξίου (Τρίκαλα)
4 ΓΚΟΛ: Σκόνδρας (Τρίκαλα), Χασομέρης (Κιλελέρ), Κυπαρίσσης, Μπατζώνης (Σβορώνος)
3 ΓΚΟΛ: Νίκολλι (Εορδαϊκός), Σεχολάρι (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου), Αλεξίου (Αστέρας Σταυρού), Ζελέκου (Θεσπρωτός)
2 ΓΚΟΛ: Τσαγκαλίδης (Εορδαϊκός), Τσελέπης, Τσάνι (Καστοριά), Μπεκατώρος (Αναγέννηση Άρτας), Βαγενάς (Κιλελέρ), Παπαδόπουλος, Τουλίκας (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου), Ζυγκερίδης (Αναγέννηση Άρτας), Μυστρίδης (Σβορώνος), Σκανδάλης (Θύελλα Κατσικά), Στεργίου (Αστέρας Πετριτή)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass