Προκρίθηκε στον τελικό της ΕΣΚΑΘ ο Κεραυνός

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2023 12:20

Στον τελικό της ΕΣΚΑΘ προκρίθηκε ο Κεραυνός κερδίζοντας την ΑΕΛ με 65-61 και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Π.Σ. Τρικάλων (15.00) που προκρίθηκε άνευ αγώνα επί του Ίωνα.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πάσχος 14 (2), Μπούρμπος 14 (2), Μπόρσης 18 (2), Τζαλαβάρας 9, Σχοινάς 5, Τσουκαλέλης 5 (1), Τσιούμας
Για τη μη κάθοδο ο πρόεδρος του Ίωνα Στέφανος Φαρμάκης δήλωσε: «Αγώνας έπρεπε να λέει, όχι αγώνες. Και επίσης για άλλη μια χρονιά FINAL THREE. Ως πρόεδρος του Ίωνα και ως ένα νέο άτομο που ασχολείται με το μπάσκετ αρχίζω και αναρωτιέμαι αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο ή όχι.
Αν οι ίδιοι οι θεσμοί συμπεριφέρονται έτσι στο μπάσκετ, τότε πού μπορεί να πάει; Όταν η πόλη μου περνάει για δεύτερη φορά τόσο δύσκολα, όταν αθλητές είναι αποκλεισμένοι και δεν μπορούν να μετακινηθούν, το ελάχιστο που περίμενα είναι η αναβολή ως ένδειξη συμπαράστασης σε αυτά που περνάμε. Αντιθέτως δεν νοιάστηκε κανείς αν δεν μπορούν να μετακινηθούν, αν δεν έχουν ρεύμα, απλά τους πέταξαν έξω για να κάνουν το «κυπελλάκι» τους.
Πέταξαν έξω τους αθλητές που μόχθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες.
Πρότεινα ο ίδιος ημερομηνία που δεν εξετάστηκε καν με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να γίνει επιτέλους. Επιτέλους γιατί; Γιατί δεν το κάνατε πέρσι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος; Συμφωνήσαμε εξ αρχής να κατέβουμε με την προϋπόθεση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τους πληγέντες. Και τελικά είδαμε ένα γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών. Εγώ το ελάχιστο που περίμενα είναι η συμπόνοια σε αυτά που περνάμε στον Βόλο. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass