Δ. Χασομέρης:

Η ομάδα βρίσκει λύσεις επιθετικά

ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2023 12:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η Α.Ε. Κιλελέρ πραγματοποιεί ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (στον 2ο Όμιλο), παρουσιάζοντας ενθαρρυντικά δείγμα αγωνιστικής γραφής κομμάτι. Η τελευταία επιτυχία επί του Θεσπρωτού (3-1) αποτέλεσε τη φυσική συνέχεια της νικηφόρας πρεμιέρας στην Κέρκυρα και δείχνει ότι το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα έχει την ποιότητα και το σθένος να διαδραματίσει τον ρόλο που επιθυμεί στη φετινή διοργάνωση.


Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Χασομέρης, που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα, ενώ ο Άκης Βαγενάς χρίστηκε για δεύτερη συνεχή φορά σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στην «Ε» το πολύ καλό ξεκίνημα της Α.Ε. Κιλελέρ, για τα δύο γκολ που πέτυχε στο προχθεσινό παιχνίδι, αλλά και για τη συνέχεια.
«Η ομάδα μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πάντα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε» είπε χαρακτηριστικά ο 34χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε τα εξής:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πούμε οτιδήποτε ή να προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε τον Όμιλό μας. Σίγουρα υπάρχουν δυνατές και αδύναμες ομάδες, αλλά πιστεύω ότι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες. Εμείς, πάντως, βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Αναφερόμενος στα δύο γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Χασομέρης επισήμανε τα ακόλουθα:
«Βρέθηκα μέσα στις φάσεις και σκόραρα. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα κι ας είναι κάθε φορά διαφορετικός ο σκόρερ. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και είναι έτοιμα να βοηθήσουν σε κάθε παιχνίδι.
Η ομάδα δημιουργεί φάσεις, οπότε και τα γκολ θα έρθουν. Το σημαντικότερο όλων, ωστόσο, είναι ότι δείχνουμε πως έχουμε λύσεις επιθετικά. Μπορούν να σκοράρουν όχι μόνο οι παίκτες που βρίσκονται στη γραμμή κρούσης, αλλά και αυτοί που βγαίνουν στην επίθεση από πίσω» κατέληξε ο Δημήτρης Χασομέρης.
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Δημήτρης Κουβελάς και Άκης Βαγενάς (με τα δύο γκολ που πέτυχε ο πρώτος και το ένα ο δεύτερος στο 3-1 επί του Θεσπρωτού) αναρριχήθηκαν στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά, ο πίνακας των σκόρερ μετά τη διεξαγωγής της 3ης αγωνιστικής διαμορφώθηκε ως εξής:
3 γκολ: Κυπαρίσσης (Σβορώνος).
2 γκολ: Χασομέρης, Βαγενάς (Κιλελέρ), Αλεξίου, Σκόνδρας Ν. (Τρίκαλα), Μπατζιώνης (Σβορώνος), Μπεκατώρος (Αναγέννηση Άρτας).
1 γκολ: Γερογιάννης (Νέα Αρτάκη), Κατσαντώνης (Τρίκαλα), Πάλλας (Καστοριά), Ζυγκερίδης (Αναγέννηση Άρτας), Μεντής, Τσιμέλι (Ζάκυνθος), Τουλίκας, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου), Ματζαλάκος (Πιερικός), Στεργίου (Αστέρας Πετριτή), Μπουμπούκης (Θεσπρωτός), Φράγκος, Αλεξίου (Αστήρ Λιανοκλαδίου), Κανταρτζής (Βατανιακός), Νικολί (Εορδαϊκός), Μπέικος (Μαγνησιακός), Μπλέτσας (Π.Ο. Φήκης), Γεωργάκης, Βασιλάκης, Σκανδάλης, Κωσταμένας (Θύελλα Κατσικάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass