Αγώνας... πριν τον αγώνα

MotoGP Ινδίας

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2023 7:11

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το MotoGP ταξιδεύει στην πίστα Buddh για το Grand Prix της Ινδίας.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP μπαίνει πλέον στη φάση των αγώνων εκτός Ευρώπης και η πρώτη στάση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία για πολλούς λόγους. Το Grand Prix της Ινδίας πραγματοποιείται 22-24 Σεπτεμβρίου και είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε αγώνα MotoGP στην πίστα Buddh International Circuit.
Καθυστερήσεις και ανησυχία στα αεροδρόμια. Τα πράγματα, ωστόσο, την εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες του Grand Prix δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά, καθώς πολλές ομάδες, προσωπικό και αναβάτες, αντιμετώπισαν δυσκολίες με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Κάποιοι έχασαν τις πτήσεις τους λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση βίζα, ενώ κάποιοι άλλοι πρόλαβαν οριακά να είναι στη θέση τους λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Οι δύσκολες γραφειοκρατικές διαδικασίες στην Ινδία είναι ένα αγκάθι και τα αποτελέσματα αυτής της καθυστέρησης οδήγησε μην ξεχνάμε και τη Formula 1 να σταματήσει να ταξιδεύει στην Ινδία για Grand Prix.
Η πίστα Buddh είναι καινούργια για όλους, αναβάτες και κατασκευαστές, με αποτέλεσμα οι προβλέψεις να είναι αδύνατες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χόρχε Μαρτίν μυρίστηκε… αίμα πριν από δέκα ημέρες στο Μιζάνο και επιτέθηκε κατά μέτωπο κατακτώντας τη νίκη στον Αγώνα Sprint και στο Grand Prix της Κυριακής μέσα στο σπίτι του αντιπάλου του.
Πλέον, η διαφορά του Μαρτίν με τον Μπανάια είναι στους 36 βαθμούς και όλα είναι ανοιχτά για τον τίτλο. Στην Ινδία αναμένεται οι δύο αναβάτες να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, με τον Μπανάια να ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στο πόδι του.
Αγώνας που μυρίζει «αίμα» σήμερα στις 13.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass