Κανονικά με Καμπανιακό…

ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΒΕΝΕΤΕΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΓΑΣ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2023 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέφερε με ανακοίνωσή της ότι δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ, λόγω και μη προσκόμισης εγγυητικής επιστολής και μη κατάθεσης μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που δημιούργησε αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή του αυριανού αγώνα ΑΕΛ-Καμπανιακού (16.00) στο Ael Fc Arena.


Το θέμα, όπως αποδείχθηκε, ήταν τελικά διαδικαστικό. καθώς ο Καμπανιακός προσκόμισε τα χαρτιά του και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο αυριανός αγώνας θα γίνει κανονικά.
Στο μεταξύ, το Πρωτάθλημα αρχίζει και η ΑΕΛ δεν ξέρει ποιους αντιπάλους θα αντιμετωπίσει, καθώς ο Αλμωπός Αριδαίας μέχρι χθες το πρωί δεν θα έπαιζε στην κατηγορία, όμως η ομάδα της Αριδαίας προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και δικαιώθηκε και μάλιστα, δεν τιμωρήθηκε ούτε με πρόστιμο. Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της στο νέο Πρωτάθλημα της SL2 στον Βόρειο Όμιλο, αρκεί βεβαίως να καταθέσει εγγυητική επιστολή. Παράλληλα, ο Αλμωπός αναμένεται να ζητήσει αναβολή για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, ώστε να στελεχώσει το ρόστερ του.
Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας Χάρη Γρηγορίου για τη μεγάλη δικαστική νίκη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και τη συμμετοχή του συλλόγου στη Super League 2!
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ευχαριστεί θερμά τον δικηγόρο Αθλητικού Δικαίου, Θεοχάρη Γρηγορίου, ο οποίος κατάφερε να μας δικαιώσει πλήρως, στο πέρα ως πέρα δίκαιο αίτημά μας».

 

ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΔΥΟ
Στο μεταξύ, ενόψει του αγώνα με τον Καμπανιακό ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αντιμετωπίζει δύο προβλήματα, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Βενετεκίδη και Κώστα Πλέγα. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν, ο Σουλούκος θα ξεκινήσει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Πατράλης θα πάρει τη θέση του Πλέγα και θα παίξει στη μεσαία γραμμή μαζί με Κώστα Παπαγεωργίου και Οτορμίν.
Στη σημερινή πρωινή προπόνηση θα φανούν και τα τελευταία σχέδια του προπονητή.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 - 4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Έγκριση Πρακτικών προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Απόφαση Επιτροπής Εφέσεων για την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
3. Συνοπτικό Πρόγραμμα μηνός Οκτωβρίου Αγωνιστικής περιόδου 2023-24.
4. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος U-19 / Έναρξη Πρωταθλήματος U-19.
5. Διάφορα Θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass