Στάιν: Το σκορ θα μπορούσε να είναι και... 6-6

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2023 9:11

Υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μορίς Στάιν, λίγο μετά τη χορταστική ισοπαλία (3-3), που παραχώρησε ο Άγιαξ στη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του Europa League.

Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και η ομάδα έδωσε τα πάντα σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, επισήμανε ο προπονητής του προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στη διοργάνωση και πρόσθεσε τα εξής: Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και... 6-6. Αυτός ο αγώνας ανοίγει πολλές καλές προοπτικές για το μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι κρίμα, πάντως, γιατί προηγηθήκαμε 2-0 και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε για το 4-2. Ο τερματοφύλακάς μας έκανε και πολλές αποκρούσεις. Δεν θέλω να μιλήσω για κρίση, είδα ένα υπέροχο ματς σε γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω ότι η Μαρσέιγ έδειξε απόψε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο και με νέους παίκτες. Αυτό είναι φυσιολογικό με έναν νέο προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλά, αλλά δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass