Ανανεωμένη η φετινή Ολύμπια

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2023 12:18

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Ολύμπια Λάρισας σε συνεργασία με τον ΑΓΣ Σπάρτακο

Λάρισας, θα εκπροσωπήσει την πόλη της Λάρισας και κατ’ επέκταση τον νομό στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας για τη φετινή σεζόν 2023-2024.
Μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία και την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλό της, η Ολύμπια αλλάζει φέτος μορφή, καθώς θα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα.
Η λαρισινή ομάδα θα πάρει μέρος στον Βόρειο Όμιλο με αντιπάλους τους Άρη, Πανσερραϊκό, ΜΕΝΤ, Παναθλητικό, Πιερικό, ΣΚ Ιωαννίνων, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, ΑΣ Πανόραμα, Απόλλων Πτολεμαΐδας, ΑΕ Πυλαίας, Ανόρθωση Βόλου και Πάνθηρες Καβάλας.
Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης η Ολύμπια θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανοράματος στο κλειστό της Νεάπολης (7/10/23).
Στον πάγκο της Ολύμπια θα βρίσκεται και φέτος ο Πάρις Λότφι, ο οποίος μιλώντας για τη νέα προσπάθεια επισήμανε τα εξής:
«Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη όλων μας στην ομάδα για όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τις άνευ προηγούμενου καταστροφές που υπέστησαν οι συνάνθρωποί μας και η σκέψη μας είναι μαζί τους.
Όσον αφορά την ομάδα μας, η προετοιμασία κυλάει με δυσκολία κυρίως λόγω των πρόσφατων γεγονότων με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η Ολύμπια σε σχέση με την περσινή καλή της πορεία στο πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, θέλει εφέτος να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία.
Θα στηριχθούμε στην περσινή αγωνιστική φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Είμαστε μια νέα ομάδα που θα προσπαθήσει να στηριχθεί στο πάθος και τη σκληρή δουλειά, ενώ παράλληλα θα επιδιώξουμε να πάρουμε νίκες απέναντι σε ομάδες, που θεωρητικά έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα και προβάδισμα στην επίτευξη του στόχου μας.
Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει τη φετινή μας προσπάθεια» κατέληξε ο τεχνικός της Ολύμπια.
ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ
Την ομάδα απαρτίζουν οι Νίκη Καρτσαμάρη, Σόφια Τσεμπελίκου, Μαριέλλα Χριστοφοράκη, Ιωάννα Αρτεμισίου, Θεοφανώ Σολωμού, Αθανασία Τίγκα, Μαριλία Καλέτσιου, Θεοδώρα Ξενοφώντος, Δέσποινα Λούκου, Ευαγγελία Σαγώνα, Ευαγγελία Τσιτούρα, Βασιλική Καλφούντζου και Κωνσταντίνα Τσιγάρη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass