Πρεμιέρα με ήττα για την ΑΕΛ Futsal

Με σκορ 12-2 από την ΑΕΚ, χθες στο κλειστό του Αγ. Θωμά - «Στο ίδιο έργο θεατές. Κουράγιο Θεσσαλία. Κουράγιο Ελλάδα» το μήνυμα της ομάδας του «Δικεφάλου»

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2023 12:25

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα Futsal της Super League η ΑΕΛ, η οποία δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην Κυπελλούχο και κάτοχο του Super Cup ΑΕΚ (2-12).


Οι «βυσσινί» πάντως υπερέβαλαν εαυτούς και πάρα τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν από την κακοκαιρία που έπληξε τη Λάρισα και τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε (γι’ αυτό άλλωστε θέλησαν την αναβολή του αγώνα κάτι που δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατό), κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και έδειξαν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε τη Θεσσαλία την προηγούμενη εβδομάδα.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το πανό που ανήρτησαν οι παίκτες της ΑΕΚ με το μήνυμα «Στο ίδιο έργο θεατές. Κουράγιο Θεσσαλία. Κουράγιο Ελλάδα» με αφορμή τις ανυπολόγιστες ζημιές που υπέστη η Θεσσαλία από τις πλημμύρες.
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο παρκέ και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της από την αρχή του αγώνα καθώς στα πρώτα τέσσερα λεπτά το σκορ ήταν 3-0. Η ΑΕΛ αντέδρασε με τον Τσιάτα που μείωσε σε 3-1, αλλά συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τους «βυσσινί», με την ΑΕΚ να ανοίγει την ψαλίδα του σκορ σε 6-1 με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν παρουσίασε ιδιαίτερες αλλαγές, με την ΑΕΚ να φτάνει δίκαια στη νίκη με 12-2. Το δεύτερο γκολ των «βυσσινί» πέτυχε ο Λιλολάρι μειώνοντας σε 7-2.
«Όταν παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας όπως η ΑΕΚ, που διεκδικεί συνέχεια το πρωτάθλημα μόνο κέρδος έχουμε. Θέλουμε σιγά-σιγά να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πρέπει να είμαστε συνέχεια προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι να εδραιώσουμε την ΑΕΛ στη Super League» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθό τον κ. Καραμαγκιόλα και γραμματεία τον κ. Τάνα.
ΑΕΛ FUTSAL (Β. Παπακωνσταντίνου): Χορέβας, Δημολιός, Τσιρογιάννης, Μαυρομάτης, Λιλολάρι 1 (Σαΐτης, Τσιάτας 1, Καπετάνι, Μάνικος, Κολονιώτης).
ΑΕΚ (Αγγ. Εμμανουηλίδης): Θεοφίλου, Αρώνης, Γούσης, Βλασταράς, Ταρνανίδης (Μάνος, Ντάτης 1, Αδαμόπουλος 2, Τριαντάφυλλος 1, Παΐς 2, Τροβάτο 2, Φίτο 2, Σάλας, Κάλκος 2).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass