ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΤΣΙΑΒΑ:

Το μετάλλιο στους πλημμυροπαθείς...

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ...

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2023 12:10

Η αθλήτρια του Όγχηστου Πλατυκάμπου είναι η μεγαλύτερη συλλέκτρια μεταλλίων τα τελευταία χρόνια και η φετινή δεν ήταν εξαίρεση καθώς πήρε ασημένιο στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στην πάλη με άμμο που γίνονται στο Ηράκλειο.


Η Πιτσιάβα είχε μεγάλη αγωνία ταξιδεύοντας για Κρήτη για την τύχη της γιαγιάς της που είχε εγκλωβιστεί στον Πλατύκαμπο από τις πλημμύρες, αλλά μόλις έμαθε ότι σώθηκε έβγαλε… φτερά και μπορούσε να πάρει και το χρυσό κόντρα στην Ελληνίδα Στεφανία Ζαχείλα.
Ο προπονητής της Χάρης Χονδρονάσιος έκανε το παρακάτω δηκτικό σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη διαιτησία του τελικού : «.... όταν η εξέδρα κάνει ωωωωω !!!! σε μια όμορφη ρίψη, τότε δίνετε την ανωτέρα βαθμολογία των ρίψεων… ».
Από διάλεξη του διεθνούς Έλληνα διαιτητή Γεωργόπουλου Δημήτρη σε σχολή Διαιτητών πάλης που διοργάνωσε η ΤΕΠΚΕ το 1997 στη Λάρισα….
Όσο για το μετάλλιο η Πιτσιάβα το αφιέρωσε στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας. Αναλυτικά η χθεσινή της δήλωση:
«Αφιερώνω το μετάλλιό μου στους πλημμυροπαθείς του νομού Λάρισας. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή!
Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου ΠΑΑΕΠ ΟΓΧΗΣΤΟΣ και τον προπονητή μου κ. Χαρίλαο Χονδρόνασιο που με στήριξαν και πάντα στηρίζουν κάθε μου αγωνιστικό στόχο.
Η συμμετοχή μου στους 3ους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιων Αθλημάτων ήταν πολύ δύσκολη για εμένα διότι το χωριό μου δοκιμάστηκε από τη φονική κακοκαιρία και η απόφαση να φύγω από το σπίτι μου να μεταβώ στους αγώνες ήταν πολύ οδυνηρή.
Ο τελικός της κατηγορίας μου έγινε ανάμεσα σε δύο Ελληνίδες, εμένα και τη Στεφανία Ζαχείλα, γεγονός που το θεωρώ μεγάλη τιμή για την χώρα μας και ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά.
Σε ό,τι φορά τις επιδόσεις μου στον αγώνα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου, έκανα το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό, ο στόχος μου βέβαια δεν ήταν το ασημένιο αλλά το χρυσό μετάλλιο...!
Υπήρχε αρκετή ψυχολογική πίεση όλο αυτό το διάστημα, αλλά ταυτόχρονα η πίεση αυτή ήταν μία κινητήριος δύναμη για να πάρω το μετάλλιο ώστε να δώσω έστω και λίγη χαρά στην οικογένειά μου.
Ωστόσο το μεγαλύτερο όφελος για εμένα σε αυτή τη διοργάνωση δεν είναι η απόκτηση ενός ακόμα μεταλλίου, αλλά η χρονική συγκυρία της κατάκτησής του...
Ελπίζω ότι αυτό θα δώσει λίγη χαρά στους συμπολίτες μου οι οποίοι περάσανε δύσκολα και ακόμη και αυτή τη στιγμή εξακολουθούμε να δοκιμαζόμαστε από τις συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της διοργάνωσης… την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Περιφέρεια Κρήτης και φυσικά τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν στην πολύ όμορφη αυτή διοργάνωση».
Σωτήρης Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass