Εντονα τα προβλήματα και στο τοπικό ποδόσφαιρο

*ΓΗΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ *ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2023 12:40
Βυθισμένο στο νερό είναι το Στάδιο των Φαρσάλων (η είσοδος μέσα στο στάδιο είναι αδύνατη),  ενώ από την πίσω πλευρά όπου βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο η εικόνα είναι ανάλογη. Βυθισμένο στο νερό είναι το Στάδιο των Φαρσάλων (η είσοδος μέσα στο στάδιο είναι αδύνατη), ενώ από την πίσω πλευρά όπου βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο η εικόνα είναι ανάλογη.

Η κακοκαιρία «Daniel» δημιούργησε τεράστια προβλήματα και στον τοπικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, οι δραστηριότητες του οποίου προσωρινά σταμάτησαν.

Τα περισσότερα γήπεδα έχουν μετατραπεί σε λίμνες και οι ζημιές στους αγωνιστικούς χώρους, και όχι μόνο, είναι μεγάλες. Ενδεικτικό του πλήγματος που δέχτηκε το τοπικό ποδόσφαιρο είναι ότι η διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣΛ) ανέβαλε μέχρι νεωτέρας την προγραμματισμένη για χθες Πέμπτη κλήρωση των πρωταθλημάτων της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς και του Κυπέλλου, παράλληλα αναβλήθηκαν οι αγώνες του τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», καθώς επίσης οι προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια των ομάδων που ήταν προγραμματισμένα τις τελευταίες ημέρες. Ιδιαίτερα στις περιοχές που επλήγησαν σφοδρά όπως η επαρχία Φαρσάλων, το Δημοτικό Στάδιο έχει στην κυριολεξία βυθιστεί (υπολογίζεται ότι το νερό φτάνει τα δύο μέτρα) και είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει να φιλοξενήσει ξανά παιχνίδια.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την πρεμιέρα των φετινών πρωταθλημάτων, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να σημειωθεί καθυστέρηση στην έναρξη, εάν δεν αποκατασταθούν γρήγορα οι ζημιές στους αγωνιστικούς χώρους.
Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΕΠΣΛ παρουσιάζεται έντονα προβληματισμένη, παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς το ενδεχόμενο αναβολής της προγραμματισμένης έναρξης των φετινών διοργανώσεων είναι πολύ πιθανό.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass