ΑΕΛ: Μάχη για δύο θέσεις…

*Τελική πρόβα το φιλικό με τη Λαμία

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2023 11:19
O Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του  προβληματίζονται για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα O Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του προβληματίζονται για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα

Του Σωτ. Κέλλα

Σε δέκα περίπου μέρες η ΑΕΛ έχει την πρώτη επίσημη υποχρέωση και θα είναι για το κύπελλο Ελλάδας και το φιλικό που θα δείξει  το αρχικό σχήμα θα είναι  αυτό που θα γίνει  με τη Λαμία στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έχει  προηγηθεί ένα ακόμα με τον Κίσσαβο Συκουρίου την ερχόμενη  Τρίτη στο Αλκαζάρ (17.30).
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης  δείχνει να προβληματίζεται  για την τακτική  4-4-2 ή 4-3-3 ή θα παίξει  με ένα αμυντικό χαφ ή δυο. Ίσως βρει τη μέση  λύση να παίζει η ομάδα 4-4-2 όταν αμύνεται και στην επίθεση 4-3-3.
Πάντως  το βασικό σχήμα το έχει δείξει στο μεγαλύτερο κομμάτι. Προβληματισμός υπάρχει για τη θέση του τερματοφύλακα και του πλάγιου επιθετικού.
Κάτω από τα δοκάρια με δεδομένο ότι ο Θεοδωρόπουλος είναι τραυματίας και θα επανέλθει κανονικά  τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου θα παίξει  ο Βενετεκίδης ή ο Σουλούκος. Στην άμυνα δεξιά ο Καλουτσικίδης και αριστερά ο Μαϊδανός, ενώ στα σέντερ μπακ ο Χάρης Ηλιάδης και ο Στάμου.
Στη μεσαία γραμμή εκτός του Οτορμίν που στο τελευταίο φιλικό έδειξε ανεβασμένος θα αγωνισθούν μάλλον οι: Κώστας Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, αφού ο Πατράλης  δείχνει αρκετά πίσω σε θέματα προσαρμογής και μάλλον θα υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα στο πρωτάθλημα.
Στην κορυφή της επίθεσης  δεδομένος είναι  ο Όγκμποε, ενώ στα πλάγια ο Μαυριάς έχει «κλειδώσει» τη μια θέση. Από κει και πέρα ο Κοσσονού έχει προβάδισμα σαφέστατο έναντι του Πεντρόσο που ακόμα δεν είναι στα ...καλύτερά του.
Αν αυτή τη στιγμή λείπει κάτι από την ομάδα είναι ένας πλάγιος επιθετικός ώστε να αυξηθούν οι λύσεις για την ομάδα, με δεδομένο ότι σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν τιμωρίες, τραυματισμοί και ίσως και άσχημη αγωνιστική  κατάσταση διάφορων ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass