Κλειστό το… Κλειστό του Αλκαζάρ

*Προσπάθεια να δοθεί λύση τις επόμενες μέρες *Μετά από δύο χρόνια θα δοθεί σε χρήση το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2023 13:20

Του Σωτ. Κέλλα
Τα σωματεία της Λάρισας που χρησιμοποιούν κλειστούς χώρους προπόνησης βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν τους ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας ότι δεν μπορεί να τους δοθεί σε χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ, λόγω του ότι κρίθηκε ακατάλληλο από ιδιωτική τεχνική εταιρεία που έκανε τη στατική μελέτη.


Το γεγονός ξάφνιασε, αφού πλέον η πόλη μένει με δύο Κλειστά Γυμναστήρια εκτός της Νεάπολης όπου θα προπονούνται οι ομάδες βόλεϊ και το Κλειστό του Αγίου Θωμά που θα κάνουν προπόνηση οι ομάδες μπάσκετ.
Από 90 προπονητικές ώρες για τις ομάδες υπάρχει μείωση σε 70 ώρες (πτώση 20%), κάτι που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην προετοιμασία.
Στη συνέχεια, ειπώθηκε από την πλευρά της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ προς τα σωματεία ότι στόχος είναι το πρόβλημα να έχει προσωρινό χαρακτήρα και να επανεξεταστεί το Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ που πριν δύο χρόνια έγιναν εργασίες συντήρησής του.
Πάντως, υπάρχει μια καλή είδηση ότι ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου που παραδόθηκε σε δεκαπέντε μέρες και στόχος είναι να μπούνε τα σωματεία για προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρέτησε και τις ανάγκες άθλησης μαθητών και μαθητριών του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass