ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Οι… λεφτάδες πήγαν την ΑΕΛ 5ήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι!

*Ας πούνε πόσα μου χρωστάνε και πόσα χρωστάνε στους παίκτες *Οποιος ζητούσε τα χρήματά του έμεινε ελεύθερος, τώρα ήρθε η σειρά να βγαίνουν διαταγές πληρωμών… *Ισως πάρω πίσω την ομάδα *Μειώνουν τους Λαρισαίους για να φέρνουν ξένους *Ειρωνική απάντηση στον πρώην μεγαλομέτοχο από κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2023 10:20

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ως συνήγορος υπεράσπισης 20 εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάλου Λάρισας, το οποίο κι επισκέφθηκε για να ενημερωθεί από τον ειδικό Εφέτη Ανακριτή για την πορεία της ανακριτικής διαδικασίας, έκανε δηλώσεις και εναντίον του νυν ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο άνθρωπος αυτός με παρακαλούσε έναν μήνα και πλέον να του χαρίσω ουσιαστικά την ΑΕΛ, αφού καθορίσαμε ένα πολύ μικρό τίμημα με 44 δόσεις. Από τον Ιούνιο πέρυσι που πούλησα την ομάδα, λόγω της εγχείρησης που έκανα, πήρα κάποια ψίχουλα στην αρχή και ξέχασαν να ξαναπληρώσουν από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο, ενώ συγχρόνως εισέπρατταν. Όχι μόνο χρέη δεν τους άφησα, αλλά τους άφησα ταμείο 500.000 ευρώ που εισέπραξα από τον Ολυμπιακό για τον Πινακά, 250.000 ευρώ από τη Super League 2 για την προηγούμενη χρονιά, εισέπραξαν 70.000 ευρώ από την εταιρεία «Υφαντής» που η χορηγία έτρεχε και έμεινα νομικός σύμβουλος της και εισέπραξαν και 60.000 ευρώ από τον Χουσίνο που είχαμε πουλήσει σε μια βολιβιανή ομάδα και έπαιξε στην Εθνική Βολιβίας. Άρα τους άφησα 900.000 ευρώ ως είσπραξη. Εμένα όμως ξέχασαν να με πληρώσουν...
Τον Μάιο εγώ δέχτηκα να πάμε τις δόσεις πιο πίσω. Αντί να έχω ευγνωμοσύνη από το πρόσωπο αυτό, με κατονόμασε ως τον μεγαλύτερο χρεοοφειλέτη της Ελλάδας. Δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ πουθενά. Επειδή κάποιοι παραφράζουν δημοσιεύματα, θα σας πω, η Εφορία μού καταλόγισε λόγω της διαμάχης μου με την πρώην γυναίκα μου ένα ποσό 19 εκατομμύρια ευρώ. Ούτε ένα ευρώ δεν οφείλω.
Έχω 41 χρόνια ομάδες στην Ελλάδα, ιστορικές ομάδες. Δεν άφησα ούτε ένα ευρώ χρέος. Αυτά τα χρέη που λένε ότι άφησα είναι αυτά που προέκυψαν από τον κορονοϊό, όταν εμείς πληρώναμε τον Πηλαδάκη 600.000 ευρώ τον χρόνο και ο ανεκδιήγητος δήμαρχος δεν έκανε τίποτα για να απαλύνει το ποσό που δίναμε σε ένα γήπεδο σε οικόπεδο που του χάρισε ο Δήμος Λαρισαίων σε μια μαρτυρική γη εκεί που έχουν εκτελεστεί χιλιάδες αντιστασιακοί. Αυτός ο ...αριστερούλης δεν έκανε τίποτα να με βοηθήσει και με άφησαν έρμαιο γιατί μου έλεγαν ότι το Αλκαζάρ είναι ακατάλληλο και το έλεγε και ο υπάλληλος ο δικός μας, ο κ. Μάρκου. Μου έλεγε ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Μέχρι που ήρθε ο Αυγενάκης και είπε ότι πλήρωσε 600.000 ευρώ και παίξε στο Αλκαζάρ, ενώ στον Πηλαδάκη πλήρωσα πάνω από 2,6 εκατ. ευρώ.
Τα χρέη ήταν 1,7 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο σε 100 δόσεις και 500.000 ευρώ της λήξασας αγωνιστικής περιόδου όταν το χάσαμε από τη Βέροια που ξέρουμε τι έγινε και τώρα είναι στα τοπικά πρωταθλήματα.
Τολμάνε να μιλήσουν για χρέη, ενώ τους άφησα 32 ποδοσφαιριστές, 30 Έλληνες, 20 Λαρισαίους για πρώτη φορά, δύο πούλμαν, προπονητικό κέντρο, γραφεία που τα άφησαν για να μην πληρώνουν 1.200 ευρώ τον μήνα και πήγαν σε κάτι καινούργια σε μια κλινική.
Ήδη υπάρχουν καθυστερημένες δόσεις σε μένα. Από δω και πέρα, μία μέρα να καθυστερούν να πληρώνουν τις δόσεις που είναι «ψίχουλα», 44 δόσεις ούτε ο Κωτσόβολος δεν κάνει... Την επόμενη μέρα θα γίνεται διαταγή πληρωμής και επειδή η συμφωνία που έχουμε λέει ότι αν καθυστερήσει δύο δόσεις μπορώ να πάρω την ομάδα πίσω ή μπορώ να ζητήσω όλο το ποσό που μου οφείλεται.
Δεν ντρέπονται λιγάκι να βλέπουν τον Γκοτζαμανίδη, ένα παιδί 21 ετών που τους άφησα με πενταετές συμβόλαιο, να παίζει κάθε μέρα με τον Πανσερραϊκό; Και επειδή δεν τον πλήρωσε ούτε ένα ευρώ την προηγούμενη χρονιά ο εκατομμυριούχος που δεν χρωστάει σε κανέναν και δεν του απέδωσε αυτά που του χρώσταγε και τον άφησαν για 32.000 ευρώ να μείνει ελεύθερος και αυτήν τη στιγμή η αξία του να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ;
Κέρδισε μόνος του τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, έχουμε διώξει δέκα Λαρισόπουλα και έχουν μαζέψει ότι αποκούμπι έχει από τη Νότια Αμερική, από την Αφρική, δεν πήραν ούτε αδειοδότηση που εγώ επί επτά χρόνια είχα αδειοδότηση Ευρώπης.
Ας πούνε πόσα χρωστάνε σε μένα, πόσο χρωστούσαν σε παίκτες την προηγούμενη χρονιά και όποιος παίκτης ζητούσε τα χρήματά του τον άφηναν ελεύθερο και μιλάμε για φτωχόπαιδα. Τον Κούστα τον άφησαν ελεύθερο, άφησαν τον Γκοτζαμανίδη και πήραν ένα παιδί 33 ετών... Το χειρότερο απ’ όλα, εμείς κάναμε προετοιμασία στο Καρπενήσι επί επτά χρόνια για είκοσι μέρες. Μια χρονιά κάναμε και δύο προετοιμασίες. Πήγαν πενθήμερη εκδρομή, προετοιμασία έξι ημερών στο Καρπενήσι αυτοί οι λεφτάδες, οι εκατομμυριούχοι... Αυτοί θα σώσουν την ΑΕΛ;
Κούγια θα λένε και θα κλαίνε...».
ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησαν ειρωνικά αναφέροντας «επειδή τα χρόνια του Κούγια στη Λάρισα για πολλούς Λαρισαίους θύμιζαν κάτι σαν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, μερίδα σοβαρών φιλάθλων της ΑΕΛ προτείνει η 28η/6/2022 να γιορτάζεται ως ημέρα ποδοσφαιρικής απελευθέρωσης της Λάρισας!».
Το σίριαλ αναμένεται να έχει συνέχεια...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass