«Εμπρός μαρς» για τη Δάφνη Γλαύκης

*ΤΣΙΑΡΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2023 11:25

Διακοπές τέλος από σήμερα και για την ομάδα της Δάφνης Γλαύκης, η οποία στις 6.30 το απόγευμα αρχίζει την προετοιμασία της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2023-2024.


Οι «Πράσινοι» της Γλαύκης θέλουν ουσιαστικά να «χτίσουν» μια ομάδα πάνω σε γερές βάσεις και δεν είναι ό,τι το καλύτερο, που ο σύλλογος θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.
Και το λέμε αυτό διότι αυτή η ομάδα μάς έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια στην Α’ και στην Β’ κατηγορία, ενώ έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην ΑΕΛ, όπως ο Δημήτρης Τζιότζιος, ο Θοδωρής Κυριακούλης και ο Φώτης Γκουζιώτης.
«Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς...», αλλά το ιστορικό αυτό σωματείο πρέπει να διδαχθεί από τα λάθη του και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, βλέποντας μπροστά.
Σε αυτές τις απόψεις μάς βρίσκει σύμφωνους ο τεχνικός της Γλαύκης Σάκης Τσιάρας, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Όλοι μας φταίμε, που η ομάδα αντί να παίξει έστω στη Β’ τοπική κατηγορία, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Όμως δεν θα είναι σωστό να αναλύσουμε αν ο ένας φταίει περισσότερο και ο άλλος λιγότερο. Το ζητούμενο είναι να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα είναι υγιής και θα στηριχθεί σε νέα παιδιά της περιοχής.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και να είμαστε πάνω από όλα ενωμένοι, διότι εύκολα μπορούμε να κάνουμε κριτική επί παντός και στα δύσκολα να γυρίζουμε την πλάτη. Η Γλαύκη είναι μια περιοχή καθαρά αγροτική και η ομάδα δίνει ζωντάνια στο χωριό.
Βλέπουμε χωριά που κάποτε είχαν 500 και 1.000 φιλάθλους, να μην έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν ομάδες και δυστυχώς έχουν «σβήσει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού Λάρισας.
Εμείς θέλουμε να έχουμε μια υγιή ομάδα και να πατάμε κάτω την μπάλα, διότι και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μόνο κακό κάνει...».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η ομάδα ενισχύθηκε με τους Βασίλη Αδαμούλη (μέσος), Κωνσταντίνο Σελήνη (αμυντικός) και Στέφανο Βάτσικα (μεσοαμυντικός), ενώ έπονται και άλλες μεταγραφές.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass