Εργομετρικά τεστ στον Ηρακλή Λάρισας

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2023 12:10

Εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στον Ηρακλή Λάρισας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και σύμφωνα με τον γενικότερο σχεδιασμό των «κυανολεύκων», όπως είχε ανακοινωθεί στη

συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάμπρος Ιωακείμ. Οι εξετάσεις έγιναν στο γήπεδο Κοιλάδας υπό την επίβλεψη του τεχνικού Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, του γυμναστή Βασίλη Δοδοντσάκη και του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Καπετανόπουλου και αφορούσαν τεστ ταχύτητας, τεστ αλλαγής κατεύθυνσης, τεστ δύναμης, ευλυγισίας, τεστ μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου κ.ά.
Οι «κυανόλευκοι» θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας στις 16 Αυγούστου και η ομάδα φέτος θα στηριχτεί κυρίως σε νεαρά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Παράλληλα, το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου στο γήπεδο Κοιλάδας (18:30) θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στον Ηρακλή Λάρισας γεννηθέντες τα έτη 2003-07.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Όσον αφορά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο Ηρακλής Λάρισας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτό έχει ως εξής:
26/8, με Αχιλλέα Φαρσάλων.
31/8, με Δήμητρα Γιάννουλης.
3/9, με Ανθούπολη.
5/9, με Μαχητή Τερψιθέας.
*Στη συνέχεια η ομάδα θα μετέχει στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass