Πρώτο φιλικό με Α.Ε. Κιλελέρ

*ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ *ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2023 12:10

«Πάμε ψηλότερα από πέρυσι…» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης στους παίκτες της ΑΕΛ στην πρώτη συγκέντρωση και ουσιαστικά χωρίς να κραυγάζει έδωσε το στίγμα του πρωταθλητισμού.
Η ομάδα θα κάνει διπλές προπονήσεις στη Λάρισα μέχρι 13 Αυγούστου όπου θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Κιλελέρ που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Στη συνέχεια οι παίκτες θα ξεκουραστούν και στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι  όπου θα δώσουν δυο φιλικά  παιχνίδια με τα Χανιά και τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου θα κάνουν στον ίδιο χώρο, την ίδια περίοδο  προετοιμασία.
Συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση τριών  παικτών από την ΑΕΛ και μετά το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή ενός παίκτη από τη Βενεζουέλα (είχε εξεταστεί και πέρυσι), τώρα υπάρχει ενδιαφέρον για Αργεντινό νεαρής ηλικίας.
ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ
Από βδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις πλέον για το AEL FC ARENA όσον αφορά τη σύμβαση μίσθωσης γραφείων που η αντιπολίτευση  την καταγγέλλει ως σκανδαλώδη. Περισσότερα  θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass