ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ:

ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ:

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2023 9:30

Με την ευκαιρία του αγώνα δρόμου που έγινε προχθές στον Αγιόκαμπο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Με θέα στο Αιγαίο» που διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηλίας Καφφές δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων προσαρμόστηκαν στις καλοκαιρινές αθλητικές δράσεις».


Τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται αρκετοί αγώνες σε νησιά σε όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο που αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία τόσο για τρέξιμο όσο και για ολιγοήμερες διακοπές. Μάλιστα, πολλές φορές η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα δίνει και τη δυνατότητα για μειωμένες τιμές σε εισιτήρια και διαμονή. Ο Αγιόκαμπος μπορεί να το εκμεταλλευτεί, ειδικά τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο που δεν υπάρχουν πολλοί τουρίστες, όπως κάνουν άλλες περιοχές. Ας κοιτάξουν στη γειτονική Σκιάθο τι γίνεται τον Σεπτέμβριο.
Επίσης, την ίδια περίοδο διεξάγονται ορεινοί αγώνες στα περισσότερα βουνά της Ελλάδας που συνήθως φιλοξενούν και μικρότερες αποστάσεις για νεότερους δρομείς. Μία τρίτη κατηγορία που... ευδοκιμεί το καλοκαίρι είναι οι νυχτερινοί αγώνες που έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και αυτοί προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις». Ας ελπίσουμε τον νέο χρόνο ο συγκεκριμένος αγώνας να αποκτήσει στον Αγιόκαμπο μεγαλύτερη δυναμική.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass