Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στον Απόλλωνα Λάρισας

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2023 12:00

Τις πρώτες πέντε μεταγραφές ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Καλαπανίδα (σέντερ μπακ), Δημήτρη Μπουκουβάλα (αμυντικό χαφ), Αθανάσιο Νικολακούλη (κεντρικός αμυντικός), Αποστόλη Τσαπατώρη (μεσοεπιθετικό) και Αλέξανδρο Τσιούτσια (επιθετικό).


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Α.Ο. Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει και εντάσσει στο δυναμικό του πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας. Αναλυτικά, πρόκειται για τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

 

TSIOUTSIAS.jpg

Τσιούτσιας Αλέξανδρος
Ο Αλέξανδρος είναι 24 ετών. To 2017-18 υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Τσαριτσάνη, Φωκικό, Απόλλων Λάρισας και Ερ. ΑΕΛ. Είναι επιθετικός και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδος μας.
Η Διοίκηση του Απόλλων Λάρισας τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

 

MPOUKOUBALAS.jpg

Μπουκουβάλας Δημήτρης
Ο Δημήτρης είναι 19 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού χαφ και αριστερού μπακ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νέας Πολιτείας και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Δαμασιακού και της Δήμητρας Γιάννουλης.

 

NIKOLAKOULIS.jpg

Νικολακούλης Αθανάσιος
Ο Θάνος είναι 24 ετών. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών (ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Τρίκαλα, ΠΑΣ Λαμία, Αλμυρό Ηρακλείου, Τύρναβο, Τσαριτσάνη). Είναι κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ) και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και να συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

 

KALAPANIDAS.jpg

Καλαπανίδας Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών. Αγωνίζεται στη θέση σέντερ μπακ, δεξί μπακ και αμυντικό χαφ. Επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά από πέρασμα από ΑΕΛ και Νεοχώρι Τρικάλων.

 

TSAPATORIS.jpg

Τσαπατώρης Αποστόλης
Ο Αποστόλης είναι 22 ετών, είναι η τρίτη γενιά της οικογένειας Τσαπατώρη που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό μας σύλλογο, αφού είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάρισας και του Παναθηναϊκού Δημήτρη Τσαπατώρη και εγγονός του Βασίλη Τσαπατώρη. Είναι ένας χαρισματικός μεσοεπιθετικός με πλούσιες παραστάσεις και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass