Τρις ασημένια στην Ευρώπη η Αθ. Καρατσιβή!

*Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα
Η Λαρισαία κολυμβήτρια Αθανασία Καρατσιβή ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης ανδρών-γυναικών που έγινε στο Γκόντολο της Ουγγαρίας με τα τρία ασημένια μετάλλια που κατέκτησε στα 400, 800 και 1.500 επιφάνειας γυναικών.


«Είχα στόχο να ανέβω στο βάθρο και το θεωρούσα πολύ πιθανό στα 800 και 1.500 μέτρα» ήταν τα πρώτα λόγια της Αθανασίας Καρατσιβή, τελειόφοιτης του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και συνεχίζει... «αλλά στα 400 μέτρα δεν ήταν τόσο πιθανό, αφού προηγήθηκε και τροφική δηλητηρίαση την πρώτη μέρα του αγώνα. Όλοι οι αθλητές ταλαιπωρήθηκαν, το πρόβλημα, όμως, λύθηκε τις επόμενες μέρες των αγώνων».
Αυτήν τη στιγμή η Καρατσιβή ανήκει στη Νίκη Βόλου (προέρχεται από τον ΟΦΥΣ Λαρισαϊκό-Τιτάνες) και προπονείται με τον Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και μας λέει: «Μέσα από σκληρή δουλειά που κάναμε με τον προπονητή μου, Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλη τη δουλειά που έχει κάνει έως τώρα, καθώς και την ομάδα μου για τη βοήθειά της. Ευχαριστούμε την Κ.Ο.Ε. για τη στήριξη, αλλά ευχαριστώ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, αλλά και τον σύλλογό μου, τη Νίκη Βόλου, και όλους όσοι είχαν συμμετοχή στην εξέλιξή μου, όπως ο λαρισινός σύλλογος από τον οποίο προέρχομαι».
Μπορεί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να τελείωσαν για την Αθανασία Καρατσιβή, αλλά συνεχίζονται οι μεσογειακές, καθώς θα μετέχει στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο. Βέβαια, θα κάνει κάποιες ολιγοήμερες διακοπές, ώστε να μπορέσει να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει τω νέων διεθνών υποχρεώσεών της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass