Από 4-6 Αυγούστου ο 24ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα

ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΠΕΡΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2023 11:20

Το αθλητικό τριήμερο που κοσμεί τα τελευταία 24 χρόνια την αθλητική δραστηριότητα της Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 4, 5 και 6 Αυγούστου στην Πλαζ Λαμπερού με διοργανωτή τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.


Ο απόλυτος κολυμβητικός θεσμός σε λίμνη, ο κολυμβητικός διάπλους της Λίμνης Πλαστήρα, αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Μετά την εξαιρετική ιδέα να γίνει πριν τέσσερα χρόνια ο αγώνας των 8 χιλιομέτρων, που ξεκινάει από την Πλαζ Λαμπερού και τερματίζει στο ίδιο σημείο, αφού περάσει από το σημείο εκκίνησης του αγώνα των 4 χιλιομέτρων στην Πλαζ Πεζούλας, ήρθε η στιγμή να γίνει ένας αγώνας που ονειρεύονταν πολλοί. Να κολυμπήσουν από το Φράγμα μέχρι την Πλαζ Λαμπερού σε μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων περίπου.
Τα υπέροχα ορεινά τοπία με μονοπάτια μέσα σε καταπράσινα δάση, τα πεντακάθαρα νερά της λίμνης, σε συνδυασμό με την τοπική γαστρονομία, έχουν αναγάγει τη Λίμνη Πλαστήρα σε ιδανικό προορισμό για διακοπές το καλοκαίρι και αποτελεί επιλογή από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Την Παρασκευή 4 Αυγούστου θα γίνει η τελετή έναρξης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαμπερού, που θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 500 μέτρων (παιδικός), των 1.000 μέτρων, καθώς και ο αγώνας στο Φράγμα.
Την Κυριακή ακολουθούν οι αγώνες των 4 και των 8 χιλιομέτρων.
*Όποιος αθλητής επιθυμεί να συμμετέχει με βατραχοπέδιλα ή wet suit, θα πρέπει να το δηλώσει στην γραμματεία πριν την εκκίνηση και θα αγωνιστεί εκτός κατάταξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass