Επιστροφή στην Αγία Νάπα για τον Λαρισαίο Αντ. Τσιάρα

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2023 12:10

Ο Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αντώνης Τσιάρας επέστρεψε στην Κυπριακή Αγία Νάπα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.

Ο Τσιάρας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες νέων της Α.Ε. Λάρισας το 2008, σε ηλικία 15 ετών. Τον Ιανουάριο του 2012 τράβηξε την προσοχή του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος τότε ήταν ο προπονητής της ομάδας και εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του νεαρού παίκτη και αποφάσισε να τον προωθήσει. Τελικά, στις 22 Ιανουαρίου 2012 ο Τσιάρας υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρασε στην πρώτη ομάδα.
Η ανακοίνωση της Κυπριακής ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο A.O. Aγίας Νάπας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Ελλαδίτη μέσο Αντώνη Τσιάρα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο Aντώνης υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας τη διετία 2020-2022, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Super League 2 και την ομάδα της Παναχαϊκής. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν».
Στην ΑΕΛ αγωνίστηκε 35 παιχνίδια και πέτυχε δύο τέρματα, ενώ έχει παίξει ακόμα στις ομάδες: Παναχαϊκή, Ξάνθη, Άρης, Πιερικός, Ολυμπιακός Βόλου, Πανθρακικός, Απόλλωνας Σμύρνης, Τρικάλων, Αγία Νάπα.
Ο παίκτης υπέγραψε παρουσία του μάνατζέρ του, Λαρισαίου Ηρακλή Λαζάρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass