Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2023 12:07

Νέα διοίκηση εξελέγη στη Δάφνη Γλαύκης


Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στην ποδοσφαιρική ομάδα της Δάφνης Γλαύκης, η οποία θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Τη νέα διοίκηση η οποία τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα, απαρτίζουν οι: Βασίλειος Κόκκαλης, Αντώνης Μπατρακούλης, Χρυσόστομος Γκουντουβάς, Ευθύμιος Σπανούλης και Γιάννης Φροξυλιάς.

 

Χορεύει η Θύελλα Ελάτειας
Την ετήσια χοροεσπερίδα της θα πραγματοποιήσει η Θύελλα Ελάτειας την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Κατηγορία, η ομάδα είναι αποφασισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και στην προσπάθειά της αυτή, καλεί τους φίλους της να διασκεδάσουν συνοδεία λαϊκής ορχήστρας, αλλά και να παρακολουθήσουν βραβεύσεις προσώπων με σημαντική συμβολή στην ιστορία της.

 

Τουρνουά beach soccer στο Καστρί Λουτρό
Τουρνουά beach soccer θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου στο Καστρί Λουτρό, υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών. Προκειμένου να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός της διοργάνωσης, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Μιχάλη Ρούπα στο τηλ. 6945-426.463.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass