Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 11:15

Φιλικό του Σ.Ε.Π.Ν.Λ. με τον Εθνικό Πανοράματος

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (19:00)

Αύριο και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Σ.Ε.Π.Ν. Λάρισας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Εθνικό Πανοράματος.


Καλούνται οι παίκτες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του νομού Λάρισας να βρίσκονται με την αθλητική τους περιβολή, νωρίτερα στις 17:45 στο γήπεδο.
Και κλείνοντας τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν το επόμενο Σάββατο 15 Ιουλίου φιλοξενεί την ομάδα των παλαιμάχων τις ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ένα φιλικό με στόχο να επισκεφτούν οι δύο ομάδες το σημείο των Τεμπών που έγινε το τραγικό συμβάν των τρένων και να διεξαχθεί ένα τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει φιλικό σε γήπεδο της περιοχής (θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες) του Δήμου Τεμπών και φυσικά το τρίτο ημίχρονο σε τοπική ταβέρνα, στα Αμπελάκια.

 

Πρώτη μεταγραφή για τη Θύελλα Βασιλί

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΣΕΟΓΛΟΥ

Μετά το “κύμα” των ανανεώσεων που ανακοίνωσε το Δ.Σ. της ομάδας λίγες ημέρες πριν, η Θύελλα Βασιλί έκανε και την πρώτη της μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε τον έμπειρο επιτελικό μέσο Δημήτρη Κεσέογλου.
Ο Δημήτρης Κεσέογλου είναι γνώριμος στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της επαρχίας Φαρσάλων, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με τη φανέλα του Α.Ο. Ναρθακίου, ενώ παράλληλα έχει θητεύσει στον Ατρόμητο Βαμβακούς και στη Νίκη Μεσημερίου.

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κιλελέρ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ Ο ΧΡ. ΦΤΑΡΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κιλελέρ:
Πρόεδρος: Φτάρας Χρήστος. Αντιπρόεδρος: Καλφούντζος Ηλίας. Γραμματέας: Κωστόπουλου Μανώλης. Ταμίας: Μαραγγούλης Γεώργιος. Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Φιλοκώστας Ηλίας. Μέλος: Γάτος Γεώργιος. Μέλος: Μιχαλόπουλος Απόστολος.
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Βισβίκης Δημήτριος, Μούσιος Απόστολος, Γκέμας Δημήτριος.
Η θητεία είναι διετής και το νέο Δ.Σ. έχει να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής. «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, για να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα νέα προβλήματα, όπως την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα μας, αφού το δικό μας γήπεδο δεν πληροί τους όρους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Θεός να μας δίνει κουράγιο και υπομονή. Αυτή η ομάδα απέδειξε, ότι αξίζει κάθε θυσία» επισημαίνουν οι άνθρωποι του Συλλόγου.

 

Με Ισπανία σήμερα η Εθνική

ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2023 U-19 (19:00)

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Νορβηγία (4-5), η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει σήμερα (Παρασκευή 7 Ιουλίου, 19:00, Gozo Stadium) την Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2023, το οποίο διεξάγεται στη Μάλτα.
Η Εθνική Ομάδα συναντά και πάλι στον δρόμο της σε τελική φάση U-19 EURO, την Ισπανία, με την οποία έχει αναμετρηθεί δύο φορές σε τελικό. Το 2007 και το 2012 η Ισπανία είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ (1-0). Οι Ίβηρες βρίσκονται στην κορυφή των κατακτήσεων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων με 8 κατακτήσεις σε 12 συμμετοχές και τελευταία κατάκτηση το 2019.
Αναλυτικά:
21 Ιουλίου 2007-Φάση Ομίλων: Ελλάδα Ισπανία    0-0
27 Ιουλίου 2007-Τελικός: Ισπανία-Ελλάδα    1-0 (38’ Παρέχο)
3 Ιουλίου 2012-Φάση Ομίλων: Ελλάδα-Ισπανία 1-2 (66’ Διαμαντάκος-30’ Χεσέ Ροντρίγκεθ, 40’ Οσέντε)
15 Ιουλίου 2012-Τελικός: Ισπανία-Ελλάδα    1-0 (80’ Χεσέ Ροντρίγκεθ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass