Γ. Καφφές: Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία

*Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2023 11:22

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η περσινή χρονιά για την Αστραπή Ν. Πολιτείας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ σύμφωνα με τον τεχνικό Γιώργο Καφφέ, ο οποίος, αναφερόμενος στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόνισε ότι η ομάδα θα παραμείνει πιστή στη φιλοσοφία της, δηλαδή στην ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων της ακαδημίας. Έχοντας συμπληρώσει 12 χρόνια στον σύλλογο εκ των οποίων τα δύο τελευταία ως πρώτος προπονητής, ο Γιώργος Καφφές, που ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν ως πρώτος προπονητής με συνεργάτη τον Θανάση Τσουμάνη, επισήμανε ότι φέτος θα προωθηθούν αρκετά παιδιά στην ανδρική ομάδα από την Κ-16 η οποία έχει να επιδείξει μία πολύ καλή φουρνιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
«Νομίζω ότι η περσινή χρονιά τελικά, παρόλο που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών των ομίλων, έκλεισε με θετικό πρόσημο και σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους. Ο στόχος της Αστραπής τα τελευταία χρόνια εξαρχής είναι να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο να αποτελείται από παιδιά της Ακαδημίας. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε τους δύο προπονητές των τμημάτων Κ-15 και Κ-9 Καλτσά και Κατσιάνο αντίστοιχα, οι οποίοι παίζουν στην ανδρική ομάδα και στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, καθώς και τον τρίτο αρχηγό της ομάδος τον Κολλάτο, ο οποίος και αυτός προέρχεται από τα τμήματα υποδομών επισήμανε ο Γιώργος Καφφές, ο οποίος, μιλώντας στη συνέχεια για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, είπε:
«Η νέα σεζόν φαίνεται ότι θα είναι η ίδια όπως τα τελευταία χρόνια. Δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδος και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα παιδιά πρωτίστως από την Ακαδημία μας, αλλά και από κάποια άλλη Ακαδημία ή ομάδα. Αυτήν τη στιγμή εκτός από τους τρεις αρχηγούς μας έχουμε και άλλα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και αγωνίζονται εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον με την ανδρική, όπως οι Μπομπότης, Μπόνιας, Φουρκιώτης και Αλευράς. Έτσι έχουμε μια βάση παικτών η οποία μπορεί να στηρίξει αυτό που θέλουμε να κάνουμε».
ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Την περσινή χρονιά επειδή η ΑΕΛ πήρε κάποια παιδιά από εμάς για την Κ-17, προωθήθηκαν τρία παιδιά δικά μας, οι Αθανασόπουλος, Αρχοντής και Νταφόπουλος, καθώς και ο Σταθμός ο οποίος ήρθε από την Ακαδημία Ατρόμητοι. Όλοι γεννημένοι το 2006 και παρά το νεαρό της ηλικίας τους πήραν πολλές συμμετοχές.
Για τη νέα σεζόν έχουμε ήδη συμφωνήσει με όλα τα παιδιά που ήταν και πέρυσι στην ομάδα (όσα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής) και θα μιλήσουμε με τα υπόλοιπα παιδιά να δούμε τις προθέσεις τους. Θα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα αρκετά παιδιά από την περσινή Κ-16, η οποία έχει πολύ καλή φουρνιά. Σίγουρα θα γίνουν και κάποιες προσθήκες πιο έμπειρων παιχτών οι οποίοι θα είναι στη φιλοσοφία της Αστραπής.
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
«Φέτος στα τμήματα υποδομής καταφέραμε να προκριθούν στη Β’ φάση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ και οι δύο Κ-16 (μια με παιδιά του 2007 και η δεύτερη με παιδιά του 2008). Η Κ-16 (2) αποκλείστηκε στους «8» από τη φιναλίστ Δήμητρα Γιάννουλης και το ίδιο συνέβη και με την Κ-16 (1) στους «4» της διοργάνωσης πάλι από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Αυτό που κρατάμε βέβαια είναι ότι είδαμε πολλά παιδιά να εξελίσσονται και από τις δύο ομάδες της Κ-16. Τα μηνύματα είναι ευοίωνα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Αστραπής κ. Χρήστο Καραμούτη και το Δ.Σ., τον συνεργάτη μου Αθανάσιο Τσουμάνη και όλους τους προπονητές για την άψογη συνεργασία».
Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Η Αστραπή Ν.Π. τερμάτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 3η θέση του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ με 30 βαθμούς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες). Είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 33 τέρματα (και 26 παθητικό). Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κώστας Καλτσάς (φωτ.) με 16 γκολ, 14 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Στα πλέι-οφ τερμάτισε στην 4η θέση (με 36 βαθμούς συνολικά, 2 νίκες 4 ήττες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass