Στη Θύελλα Βασιλί ο Κώστας Ρόφαλης

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2023 11:40

Στον πάγκο της Θύελλας Βασιλί θα συνεχίσει ο Κώστας Ρόφαλης, με άμεσο συνεργάτη του τον Τάκη Ρόφαλη, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν και θα πορευτούν μαζί τη νέα χρονιά στη Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου: «Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό Κώστα Ρόφαλη, ενώ το τεχνικό επιτελείο θα πλαισιώσει ως άμεσος συνεργάτης του ο Τάκης Ρόφαλης. Πρόκειται για δύο προπονητές με αρκετές εμπειρίες και παραστάσεις που έχουν θητεύσει σε αρκετές ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων (Ζωοδόχο Πηγή, Ολυμπιακό Αμπελιάς, Α.Ο. Ναρθακίου, Άρη Διλόφου, Αναγέννηση Φαρσάλων), ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Δόξας Υπέρειας.
Επίσης έχουν θητεύσει και στα τμήματα υποδομής τόσο της Αναγέννησης Φαρσάλων όσο και του Άρη Διλόφου. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Θύελλας καλωσορίζει στην οικογένεια του Βασιλί τους κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες στο νέο έργο τους».
Από την πλευρά τους οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής: «Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Θύελλας Βασιλί για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μας σε αυτήν τη νέα εποχή που ξεκινάει για τον σύλλογο. Στόχος μας είναι μέσα από τη δουλειά μας να πετύχουμε τους κοινούς στόχους που έχουν τεθεί και να τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass