«Στέψη» του Ολυμπιακού ή ισοφάριση του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2023 9:55

Την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική σεζόν και 14η στην Ιστορία του έχει ο Ολυμπιακός που αναμετράται σήμερα (21:15) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο Game 4 της σειράς των τελικών της Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγείται με 2-1 στη σειρά των τελικών και θα επιδιώξει μακριά από την έδρα της και μπροστά στο... εχθρικό κοινό των «πράσινων» να πάρει το «διπλό», προκειμένου να φτάσει τις τρεις νίκες που απαιτούνται και να πανηγυρίσει τον τίτλο. Εφόσον τα καταφέρουν, οι Πειραιώτες θα έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο για το 2023, ενώ στις αρχές της σεζόν κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ για το 2022. Εξάλλου, στις 21 Μαΐου συμμετείχαν στον τελικό της Euroleague, μένοντας μόλις δύο πόντους μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, τον οποία χάρισε ο Σέρχιο Γιουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνο το απίστευτο σουτ 3,2’’ πριν από τη λήξη. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» βρίσκονται «με την πλάτη στον τοίχο» και δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα. Έτσι, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη καλείται να παίξει τα... ρέστα της σε ένα παιχνίδι-τελικό μπροστά στους φιλάθλους της, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο ματς, το οποίο (αν χρειαστεί) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος με ποινή μίας αγωνιστικής για τα επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ πριν από την έναρξη του 1ου τελικού. Εάν ο Παναθηναϊκός κάνει το 2-2, ο πέμπτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 18 Ιουνίου (21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
4ος ΑΓΩΝΑΣ (ΣΗΜΕΡΑ): Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
5ος ΑΓΩΝΑΣ (αν χρειασθεί): Κυριακή (18/6, 21:15): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

 

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στον αέρα το Game 4 των τελικών της Basket League, καθώς η ελληνική κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στη μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου. Οι παράγοντες των δύο ομάδων βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ΕΣΑΚΕ και με τους αρμόδιους φορείς, με πιθανό το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να μεταφερθεί το βράδυ του Σαββάτου (17/6 στις 21:15).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass