Ανανεώνει σήμερα με Θάνο Θεοδώρου

*Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2023 12:30

Ο Θάνος Θεοδώρου θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο …καπετάνιος στον πάγκο του Μαγνησιακού, ο οποίος ανέβηκε μετά τους αγώνες μπαράζ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Συνεργάτες του λογικά θα παραμείνουν οι Λαρισαίοι Βασίλης Ταχτιντής και Χρήστος Γκικούδης (προπονητής τερματοφυλάκων), κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, σε συνάντηση των τριών με τον πρόεδρο της βολιώτικης ομάδας Κώστα Γκουγκουλιά, σε κεντρικό εστιατόριο της Λάρισας.
Μαζί τους ενδεχομένως να είναι και ένας χορηγός, που έχει σχέσεις με τον Γκικούδη και απάντησε θετικά σε σχετική πρόταση του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ενώ ήδη άρχισαν μεταγραφικές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν την επιθυμία να αγωνιστούν στον ιστορικό σύλλογο της Μαγνησίας και μπορούν να τον βοηθήσουν, ώστε να έχει μια αξιόλογη πορεία.
*Εν τω μεταξύ, με χθεσινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Μαγνησιακού συγχαίρει τις ομάδες της Α.Ε. Κιλελέρ και του Αστέρα Σταυρού, όπως επίσης και όλων των υπόλοιπων ομίλων που ανέβηκαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ευχόμενη να έχουν μια καλή παρουσία την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass