Τροπαιούχος στην Α1 ο Cosmos

ΚΑΙ Ο ΣΠΑΚ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 12:15
COSMOS COSMOS

Με τη διεξαγωγή των τελικών στο Κλειστό του Αλκαζάρ ολοκληρώθηκαν χθες τα πρωταθλήματα μπάσκετ Εργαζομένων που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΛ.

Τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησαν στην Α1 ο Cosmos και στην Α2 ο ΣΠΑΚ αντίστοιχα. Οι αγώνες έγιναν παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων, κ. Καλογιάννη, του αντιδημάρχου, κ. Αδαμόπουλου, και του προέδρου της ΔΗΚΕΛ, κ. Μόρα, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των δύο τελικών απένειμαν σε νικητές και ηττημένους τα κύπελλα και τα μετάλλια.
Από την πλευρά του, ο κ. Καλογιάννης συνεχάρη τις ομάδες που έφτασαν στους τελικούς, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση, ενώ ο Θ. Λιάκος εκπροσωπώντας τις ομάδες ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την άψογη διοργάνωση. Ο επίλογος, ωστόσο, θα δοθεί -όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης- σε ειδική εκδήλωση στη Δημοτική Πισίνα που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Σε ό,τι αφορά τον πρώτο χρονικά τελικό της Α2 ανάμεσα στον ΣΠΑΚ και τους Μεσίτες, εξελίχτηκε σε ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι με το προβάδισμα να εναλλάσσεται. Αν και οι Μεσίτες είχαν οριακό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο (29-27), ο ΣΠΑΚ έκανε την ανατροπή στο 3ο δεκάλεπτο (38-34) και κατάφερε να οδηγηθεί στη νίκη με 51-49.
Τα δεκάλεπτα: 10-15, 27-29, 38-34 , 51-49.
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Πανταζής.
Κριτές: Πέτσιου, Ιωάννου, Παπαδημητρίου.
ΣΠΑΚ (Παπαϊωάννου): Γκιγκιούλης 5 (1), Νταχμίρης , Κομνός 11 (1), Μουγδής, Καραστέργιος, Ανδρέου 2, Χαρούλης 11, Γκαντζιος 2, Τύμπας 20.
ΜΕΣΙΤΕΣ (Αποστολίδης): Οικονόμου 10 (2), Καφετζής, Κυριάκος 13, Κυριακάκης 3 (1), Λόζος 3 (1), Κουσιώρας, Μαξιμιάδης, Τσιοκάνης 11, Παπαδημητρίου, Κασιούρας 4, Τζιουμάκης 5, Αποστολίδης .
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
Στο τέταρτο δεκάλεπτο κρίθηκε ο τίτλος στον τελικό της Α1, όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο Cosmos και οι Μηχανικοί. Οι Μηχανικοί ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 32’ (46-38), ωστόσο από κει και πέρα ο Cosmos χάρη στα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα, με τον Λιάκο να πετυχαίνει τρία και από ένα οι Γκαμπέτας και Χαχόπουλος, έκανε την ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας για να φτάσει έτσι στη νίκη με 62-48.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 24-30, 38-46 , 62-48.
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Πανταζής.
Κριτές: Γιαννούλα, Ιωάννου, Πετρόπουλος.
COSMOS (Λιάκος): Καντώνιας Θ., Δάμτσιας, Γεωργακάς, Λιάκος 20 (4), Κολλάτος 4, Πιάνας 2, Καντώνιας Ι. 2, Γκαμπέτας 21 (4), Χονδρονάσιος, Χαχόπουλος 13 (1).
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (Χύτας): Παπαμήλιος, Μύτιλης, Βαφειάδης Χ. 5, Χαντζαρίδης 6 (2), Βαφειάδης Σ. 9 (1), Χύτας, Μπουγατσιάς 8, Οικονόμου, Τριανταφύλλου 6, Καλόγηρος 4, Αποστολάκης 10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass