Οι μικροί άσοι της Hellas München στη Λάρισα

Στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιεί ο Προμηθέας σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Ιδρυμα Νεολαίας

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2023 11:14

Στο πλαίσιο προγράμματος του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας, η Αθλητική Ένωση Λάρισας «Προμηθέας» φιλοξένησαν την Hellas München. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με στόχο να δημιουργηθεί μια γέφυρα κατανόησης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των

νέων από τις δύο χώρες. Μέσω της κοινής αγάπης για το ποδόσφαιρο, οι νέοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, να μοιραστούν τις εμπειρίες και τον πολιτισμό του καθενός και να ενισχύσουν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών. Παράλληλα η πρωτοβουλία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση της κατανόησης και της φιλίας μεταξύ των νέων γενεών και επίσης προάγει την ιδέα της ενωμένης Ευρώπης και της συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων χωρών. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν κοινές προπονήσεις και αγώνες μεταξύ των νέων των δύο ομάδων, επισκέψεις στο Διαχρονικό Μουσείο, στο Αρχαίο Θέατρο και σε αρχαιολογικά σημεία της πόλης της Λάρισας, επίσκεψη στο φαράγγι της Καλυψούς, επίσκεψη στα Μετέωρα, κοινά γεύματα των νέων και διαμονή, ώστε να τους δοθεί ο χρόνος υλοποίησης των στόχων του προγράμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass